The Winery Dogs predstavljajo video in single “Xanadu”!

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2014
0 28

The Winery Dogs, senzacionalni super hard rock trio, ki ga zastopajo Richie Kotzen (vokal, kitara), Billy Sheehan (bas kitara) in Mike Portnoy (bobni), napovedujejo novi studijski album “III”, ki bo kot namiguje ime tretji album skupine. Njegov izid je napovedan za 3. 2. 2023.

Spodaj je na voljo prvi single in video za otvoritveno skladbo novega albuma Xanadu.

Prednaročila novega albuma stečejo z 9. 12. 2022, takrat pa bo na voljo tudi ‘dolpoteg’ prvega albumskega singla za skladbo Xanadu.

Seznam skladb albuma “III” je sledeč:
1. Xanadu
2. Mad World
3. Breakthrough
4. Rise
5. Stars
6. The Vengeance
7. Pharaoh
8. Gaslight
9. Lorelei
10. The Red Wine

Skupina je obenem potrdila prvi sveženj novih koncertnih nastopov za prihodnje leto, ki pa gravitirajo izključno na območje Severne Amerike.

Več o The Winery Dogs:
http://www.thewinerydogs.com
https://www.instagram.com/thewinerydogs/

http://www.facebook.com/TheWineryDogs
http://twitter.com/TheWineryDogs

Na gornji fotografiji: The Winery Dogs med nastopom 17. 7. 2014, v sklopu festivala Pivo in cvetje v Laškem (RockLine fotoarhiv 2006-2022, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega festivalskega dne lahko preberete TUKAJ.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki