Thor predstavljajo video in single “Bring It On”

Thor (press/promo)
0 62

Thor, kultni heavy metalci iz kanadskega Vancouvra, predstavljajo novi single in video iz novega albuma “Ride Of The Iron Horse”, in sicer za skladbo Bring It On, ki ga lahko preverite spodaj.

Video je uredil Ted Jedlicki, za produkcijo zvoka sta poskrbela Frank Meyer in Kevin Stuart Swain. So-avtor skladbe Frank Meyer, ki sodeluje v skupini Fear, se prav tako pojavlja v videu.

Album “Ride Of The Iron Horse” je izšel 22. 3. 2024 pri založbi Cleopatra Records.

Iz albuma “Ride Of The Iron Horse” izhaja kar nekaj skladb, ki so nastale v osemdesetih letih. Ena izmed takšnih je tudi single Flight Of The Striker, ki ga je skupina predstavila sredi letošnjega marca. Demo skladbe je nastal leta 1987 oziroma dve leti po izidu mamutskega albuma skupine “Only the Strong” iz leta 1985. Demo je originalno postava skupine: Steve Price (kitara), Mike Favata (bobni) in Mike Kischnick (bas kitara).

Album je dosegljiv tudi v formatih CD in LP, ki ju lahko seveda tudi naročite.


Thor – “Ride Of The Iron Horse” (Cleopatra Records, 2024)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki