Tidal Waves z novim singlom in videospotom “Sam midva”

TIDAL WAVES 2020
0 125

Skladbo “Sam midva” so inspirirale osebne izkušnje treh članov skupine Tidal Waves. Plime in oseke mladincev, med njimi pa ljubezenske nevihte, rutine in vračanje k le-tem. Ponovno in spet.

Skupina Tidal Waves je v letih svojega delovanja izdala tri single (All is gone, Days are numbered, Strangers), lani decembra pa je izšel tudi njihov EP s 5-imi skladbami (Romeo & Juliet, Don’t let me go, Sign of the universe, Satellites, Remember).

Podatki o avtorstvu skladbe “Sam midva”:
Kitara, vokal: Žiga Cerar
Bas kitara: Klemen Rizmal
Boben: Garvin Gajšek
Besedilo: Primož Siter, Matevž Zdolšek
Mix, mastering: Matic Mlakar (The kraken productions)

Ustvarjalci videospota:
Režija/produkcija:  Tidal Waves & Filip Gornik
Kamera/DOP: Filip Gornik
Asistent produkcije: Matjaž Koren

O skupini Tidal Waves:
Zgodba skupine Tidal Waves se je začela leta 2016, ko sta si pevec in kitarist Žiga Cerar ter basist Klemen Rizmal zaželela nekaj drugačnega na glasbeni sceni. Z namenom osvežiti, pretresti in narediti nekaj novega na sceni sta ustanovila bend, ki bo storil prav to. Istega leta so nastopili tudi na prireditvi “Ime leta”, ki jo pripravlja Val 202. Po menjavi kar nekaj članov in iskanju prave zvočne recepture sta v letu 2019 našla pravo osebo, ki je razumela njuno vizijo in pogled na svet. Na bobnih se jima je pridružil Garvin Gajšek in duo je zopet postal trio. Glasbo, ki jo ustvarjajo, je težko opisati le z nekaj preprostimi besedami. V njej se meša pop, rock pa tudi zvoki, ki niso s tega sveta. Fantje želijo ustvariti nekaj novega, neslišanega, kar bo poslušalcu nudilo nekaj več.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki