Tom Keifer predstavlja “All Amped Up” video!

0 23

Tom Keifer, nekdanji vokalist zasedbe Cinderella, je nedavna proslavil prvo leto odkar je izšel njegov drugi studijski album “Rise”, na katerem ga spremlja njegova zasedba #keiferband, ki jo zastopajo: Savannah Keifer, Tony Higbee, Billy Mercer, Kendra Chantelle, Jarred Pope in Kory Myers.

Glede na situacijo, ki jo preživlja ves svet, skupina ne more proslavljati tega trenutka s posebnimi koncertnimi nastopi, kjer bi se družila z lojalnimi privrženci, zato je ta dogodek obeležila z izdajo novega videa!

Video za skladbo “All Amped Up”, ki sta jo napisala Tom in Savannah Keifer je zastopan s posnetki, ki so nastajali več let, vključno z zadnjimi nastopi, ki jih je skupina izvedla ob koncu lanskega in začetku letošnjega leta. Video spremljajo tudi scene iz zakulisja.

Video je posnel, produciral in režiral Tammy Vega, dodatne posnetke je prispevla Ryan Azevedo, ogledate pa si ga lahko spodaj.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki