Trevor Rabin najavlja album “Rio”

image credit: Trevor Rabin 2022
0 155

Trevor Rabin, nekdanji kitarist britanskih progresivnorockovskih ikon Yes, je obelodanil, da je delo na njegovem novem samostojnem studijskem albumu “Rio” zaključeno.

Na nasledniku predhodnika “Jacaranda” iz leta 2012 naj bi Rabin znova pristopil k skladanju kompaktnejšega materiala – osredotočenega na manj ‘razrahljano’ komponiranje.

Naslov albuma je Rabin izbral po svoji vnukinji Rio.

Album bo izšel v prihodnjem letu, je pa Rabin v predhodnih izjavah namignil, da je skušal pritegniti k sodelovanju na posameznih skladbah posebne glasbene goste kot sta Rick Wakeman in Vinnie Colaiuta, s katerima je bil vključen v projekt “Yes Featuring Jon Anderson, Trevor Rabin, Rick Wakeman” znan tudi kot “Anderson, Rabin and Wakeman (ARW)”.

Več informacij sledi v prihodnjih tednih in mesecih, tačas pa lahko spodaj občudujete naslovnico novega Trevorjevega albuma.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki