Marek Arnold (Damanek) napoveduje studijski prvenec “The ArtRock Project”

image credit: Marek Anrold (2022)
0 19

Marek Arnold, multi-instrumentalist britanske progresivnorockovske zasedbe Damanek, je razodel podrobnosti njegovega studijskega prvenca “The ArtRock Project”, ki je skorajda dokončan in bo ugledal luč sveta leta 2023!

Marek je album začel pisati leta 2020 na njem pa je sodelovala cela četa mednarodno uveljavljenih glasbenih gostov, material ki je nastal, pa se giblje od art rocka do progresivnega metala z elementi jazza, pri čemer je nemogoče preslišati tipskega Arnoldovega pristopa h komponiranju.

Arnold, ki je v preteklosti sodeloval z izvajalci, kot mdr. Unitopia, UPF (United Progressive Fraternity), Southern Empire , The Samurai of Prog, je privabil k sodelovanju na studijskem prvencu impresivno četo gostujočih glasbenih umetnikov, kot mdr.: Marco Minnemann (O.R.k.), Craig Blundell (Steve Hackett, Frost*), Laurence Cottle, Luke Machin (The Tangent, Maschine), Kalle Wallner (RPWL), Gary Chandler (Jadis), Jane Getter, Derek Sherinian in Adam Holzman.

Marek Arnold dodaja: “Album se trenutno nahaja v fazi miksa, prav tako pa nista še določena datum izida ter založba. Na njem bo 80. minut glasbe in je do roba napolnjen z mnoštvom najbolj impresivnih detajlov, za katere komaj čakam, da jih bom lahko delil z vami.”

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki