Twelve Foot Ninja predstavljajo video “Start The Fire”

TWELVE FOOT NINJA 2021
0 41

Twelve Foot Ninja – avantgardni, djent in progresivni metalci iz avstralskega Melbournea-, predstavljajo nov na moč razburljiv, luciden in izviren video, ki vsekakor vodi gledalca obvezno onkraj meja domišljijskih ekscesov, za single in skladbo Start The Fire, ki ga lahko preverite spodaj.

Start The Fire se bo nahajala na prihajajočem novem studijskem albumu skupine z naslovom “Vengeance”, ki bo izšel 15. 10. 2021, pri založbi Volkanik. Znana je tudi že naslovnica novega albuma (spodaj). Konec maja so Twelve Foot Ninja že predstavili prvi single in video za skladbo Long Way Home (spodaj).

“Vengeance”, pa ni edina nova reč, ki bo nasledila predhodni album “Outlier”. Hkrati z novim albumom, bo 15. 10. 2021 izšla fantazijska novela z naslovom “The Wyvern And The Wolf”, ki jo je napisal Nicholas Snelling. Album in novelo je že mogoče prednaročiti. Ob prednaročilu novele vam pošljejo v zahvalo prvih 12. poglavij v predhodno branje.

Skupina je prav tako razodela datume nove evropske turneje. 11. 3. 2022 se zglasijo v Münchenskem prizorišču Backstage na bavarskem, kar je za potovanje iz Slovenije najbliže dosegljiva lokacija kakega od koncertov nove turneje. V kolikor se vaš domicil nahaja bolj na zahodnem koncu Slovenije, lahko skupino prestrežete tudi 14. 3. 2022 v milanskem prizorišču Legend Club v italijanski Lombardiji.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki