Tyketto bodo izdali “Strenght In Numbers Live”

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2016
0 72

Tyketto, znameniti ameriški melodični rockerji, bodo 25. obletnico izida svojega kultnega studijskega izdelka Strenght In Numbers izdali v obliki novega koncertnega dokumenta “Strenght In Numbers Live”.

Konec letošnjega marca, so Tyketto nastopili na dveh zaporednih večerih in sicer 2.03.2019 in 30,03.2019, na festivalu Rocklanta v ameriškem mestu Atlanta (zvezna država Georgia), kjer so izvajali album “Strenght In Numbers v celoti, a v obratnem vrstnem redu. To je logično, saj s tem doseže koncert svoje vrelišče, ko ti Tyketto prav na njegovem repu zaigrajo veliki hit oziroma naslovno skladbo albuma!

Tyketto album “Strenght In Numbers Live” bo izšel 08.11.2019, pri italijanski založbi Frontiers Music Srl.

Tyketto so:
Danny Vaughn – vokal, akustična kitara
Michael Clayton – bobni
Ged Rylands – klaviature
Chris Green – kitara
Greg Smith – bas kitara

Seznam skladb na albumu “Strenght In Numbers Live” se glasi:
01. Inherit The Wind
02. Meet Me In The Night
03. All Over Me
04. Catch My Fall
05. The End Of The Summer Days
06. Wait Forever
07. Ain’t That Love
08. Write Your Name In The Sky
09. Why Do You Cry
10. Rescue Me
11. The Last Sunset
12. Standing Alone
13. Strength In Numbers

V fazi končne produkcije in miksa se nahaja tudi novi samostojni studijski album pevca Dannyja Vaughana, ki bo dne 05.10.2019 nastopil na samostojnem akustičnem nastopu v avstrijski Vrbi na Koroškem (Bluesiana Rock Cafe).

Na fotografiji: Tyketto med nastopom dne 16.07.2016, v sklopu nemškega festivala Bang Your Head!!! v kraju Balingen, kjer so prav tako izvajali v celoti album “Strenght In Numbers” – RockLine fotoarhiv 2006-2019, vse pravice pridržane. Celotno RockLine recenzijo tega festivalskega dne lahko preberete TUKAJ!

Tyketto – Strenght In Numbers Live

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki