Umrl je Fleshcrawl pevec Sven Groß!

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2013
0 80

Sven Groß, vokalist nemške death metalske formacije Fleshcrawl, je v petek 11. 6. 2021 izgubil dolgo bitko z rakom. Bil je star vsega 45 let.

Svenson se je priključil Fleshcrawl leta 1997 in posnel s skupino šest studijskih albumov, zadnjega med njimi “Into The Catacombs Of Flesh”, v novembru leta 2019.

V slovo svojemu tovarišu je bobnar skupine Fleshcrawl spisal sledeče vrstice:

“Svenson,

Težko najdem prave besede v situacijah kot je ta. Zelo verjetno jih sploh ni mogoče najti. Zame osebno je ta situacija resnično nekaj, kar bom težko prebolel. Drug drugega sva poznala več kot 25 let.

V tem času je bilo le malo tistih, dni ko ne bi skupaj preživljala časa v katerem sva kramljala, pisala glasbo, debatirala, pila, pekla žar, ustvarjala številne načrte, igrala koncerte, tonske preizkušnje, potovala, čakala v nešteto zaodrjih in tako dalje. Tvoj odhod zapušča v mojem srcu veliko praznino, ki nikdar več ne bo zapolnjena.

Hvala da si bil moj velik prijatelj, eno izmed najbolj dragocenih človeških bitij, enkraten in ikonski vodja, tovariš naše ekipe in vražji Fleshcrawl vokalist. Resnično sem užival v vsaki sekundi, ko sem te opazoval kako se ti je “zmešalo” na odru, kot pravemu bojevniki smrti, medtem ko sem za teboj stresal vse besnilo iz svojih bobnov. Hvala ti za nepozabno vožnjo.

Vedno si živel svoje življenje v polnosti, počni še naprej natanko to, kjerkoli si. Znova bova zaigrala skupaj na oni strani – nekega dne. Poslrbel bom in prinesel s seboj nekaj Wasseralfinger-ja.

Izrekam globoko sožalje Svenovi ženi Dany in obema njunima družinama”

Basti 

Na fotografiji: Sven Groß med nastopom Fleshcrawl 12. 7. 2013 v sklopu prvega dne festivala Bang Your Head!!!, v nemškem Balingenu (RockLine fotoarhiv 2006-2021, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega dne festivala lahko preberete TUKAJ.

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki