Metaljot Raspaljot tudi letos prestavljen

0 57

Organizator festivala Metaljot Raspaljot, ki je bil najavljen, da se bo odvil letos 2. julija, je sporočil, da je bil primoran tudi letos prestaviti festival.

Njegovo sporočilo javnosti je sledeče, v katerem tudi podaja vse možne informacije v zvezi s kartami:

Z veliko žalostjo vas obveščamo, da je festival prestavljen! Čakali smo do zadnjega možnega trenutka, da bi festival vendarle lahko realizirali, resnično smo naredili vse kar je v naši moči, ampak v tem trenutku je mogoče gostiti samo do 200 obiskovalcev (prodanih je že precej več vstopnic) na območju, kot je to, kjer gostimo festival. Poleg omenjene težave, pa je tu še cel kup omejitev, odredb, ukrepov in raznih logističnih ter birokratskih ovir, ki v tem času resnično ne omogočajo izvedbe festivala kot se spodobi oz. kot si ga obiskovalci zaslužite. Naslednja alternativa, ki smo jo imeli v mislih, je bila, da se festival prestavi proti koncu poletja, vendar tudi ta scenarij ni izvedljiv, saj večina bandov, ki so bili potrjeni za to edicijo festivala takrat ni na voljo (za primer so na drugih turnejah), pri čemer pa se nam ne zdi smiselno iskati drugih bandov, saj ste obiskovalci kupili vstopnice za prav te nastopajoče.

NOV DATUM: trenutno že delamo na tem, da čim prej objavimo nov datum festivala, ki bo po vsej verjetnosti 1. julij 2022 – vas v čim krajšem času obvestimo!

LINEUP: pravtako intenzivno delamo na tem, da obdržimo celoten program isti, kot je bil predviden za letos – vas obvestimo v naslednjih dneh/tednih!

VSTOPNICE: vse vstopnice, ki ste jih kupili do sedaj, SO VELJAVNE tudi za leto 2022! Pri tem bi vas prosili, da v dobrobit festivala slednje obdržite! Kar se same prodaje tiče, je slednja letos potekala naravnost odlično, tako da je bilo en mesec pred festivalom prodanih več vstopnic, kot v prvih dveh edicijah skupaj (v tem obdobju), pri čemer bi vas opozorili, da bo skoraj z gotovostjo festival RAZPRODAN! Če bi vaše vstopnice vendarle radi vrnili, lahko to storite v vsakem momentu! Tisti, ki ste kupili vstopnice fizično, jih lahko vrnete na prodajnih mestih trafik 3DVA in bencinskih OMV; kjer ste jih kupili, v kolikor pa ste vstopnice kupili preko spleta, pa lahko pišete na podpora@olaii.com in sicer iz maila iz katerega ste vstopnico tudi kupili, v sporočilo maila pa samo dodajte številko vstopnice/računa.Hvala za vašo veliko podporo! Mi smo resnično naredili vse, kar je bilo v naši moči, ampak žal normalna izvedba letos ni mogoča! SE VIDIMO LETA 2022!

ENG:

We are extremely sad to announce that we were forced to postpone the festival! We waited until last possible moment, we really did all we can, but at the moment, we are not alllowed to host more than 200 visitors (we already sold more tickets) on such festival area, along with tons of other problems and measures, from logistics, bureaucracy to practical implementation/production of festival, which is far from something you want and deserve! Our second scenario was to push the festival toward the end of the summer, but in that time, most of the bands from this years edition lineup are not available (for instance on another tour).

NEW DATE: currently we are working on next years edition, most propable date would be 1st July 2022 – we will let you know as soon as possible!

LINEUP: we are working hard to keep the same lineup, since all of you have bought tickets for this particular one! We will let you know in upcoming days/weeks!

TICKETS: all your tickets ARE VALID for 2022 as well! Please keep your tickets, to keep the festival alive! One month before festival, we sold more tickets, than we did in first two edition combined (in that time), so keep in mind there is a huge chance for festival to be SOLD OUT! In case if you want to refund your tickets, you can do so in the same tobacco shop 3DVA or gas station OMV where you bought it! In case if you bought it online, contact podpora@olaii.com from mail you used to bought it and add bill/ticket number.Thank you for your great support! We really did the best we can, but sadly, festival is not possible this year! SEE YOU IN 2022!

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki