Van Halen predstavljajo “The Japanese Singles 1978-1984”

0 120

Van Halen so med letoma 1978 in 1984 na Japonskem izdali trinajst singlov, ki bodo vsi skupaj zbrani v novem sedem inčnem zaboju identičnih vinilnih replik in ga bo izdala založba Rhino Records.

Z dnem 01.11.2019 bosta namreč na voljo dve različni verziji famoznega novega zabojnika imenovanega, kot “The Japanese Singles 1978-1984 in sicer pričakovana klasična verzija s črnim vinilom in količinsko omejena verzija z rdečimi vinili na vsega 750 kopijah. Obe verziji zaznamuje enaka cena in sicer 129,98 $. Mogoče ju je že prednaročiti na Rhino.com.

Saj res, spodaj lahko pogledate tudi uradni promocijski video dražilec.

“The Japanese Singles 1978-1984” združuje single izdane s prvih šestih studijskih izdelkov skupine, vključno s prvencem in albumom !984, ki sta oba dosegli diamantni nakladi saj sta bili na tleh ZDA prodani v obsegu 10 milijonov kopij. Skupina je do tega dne prodala preko 75. milijonov kopij svojih albumov. Gre za zlato postavo skupine: David Lee Roth, Eddie Van Halen, Michael Anthony in Alex Van Halen.

Na izdaji se nahajajo vse albumske verzije singlov z izjemo singla “Hot For Teacher”, ki je prejel ekskluzivno posebno verzijo izdano le za japonsko tržišče, skupaj z editiranima verzijama singlov skladb “(Oh) Pretty Woman” in “I’ll Wait”.

“The Japanese Singles 1978-1984″ odprejo trije singli prvenca”Van Halen” (1978): “Ain’t Talkin’ ‘Bout Love”, “On Fire” ter priredba Kinks skladbe “You Really Got Me”, ki je bila tudi prvi top 40 hit single skupine. Naslednik “Van Halen II” (1979) je zastopan s singloma: “Somebody Get Me A Doctor” in “Dance The Night Away”.

Multi-platinasta albuma “Women And Children First” (1980) in “Fair Warning” (1981) zastopata singla “And The Cradle Will Rock” in “Unchained”. Leta 1982 izdani in štirikrat platinasti album album “Diver Down” prispeva dva singla in sicer: “(Oh) Pretty Woman” in “Dancing In The Street”. Kolekcijo “The Japanese Singles 1978-1984” sklenejo hiti “I’ll Wait”, “Panama”, “Hot For Teacher” in seveda največja uspešnica kariere in single št. 1 “Jump”, ki izhajajo iz albuma “1984”.

Seznam materiala na “The Japanese Singles 1978-1984” je sledeč:

Disc One
A. You Really Got Me
B. Atomic Punk

Disc Two
A. Ain’t Talkin’ ‘Bout Love
B. Runnin’ With The Devil

Disc Three
A. On Fire
B. Jamie’s Cryin

Disc Four
A. Dance The Night Away
B. Spanish Fly

Disc Five
A. Somebody Get Me Doctor
B. Women In Love

Disc Six
A. And The Cradle Will Rock
B. Could This Be Magic?

Disc Seven
A. Unchained
B. So This Is Love?

Disc Eight
A. (Oh) Pretty Woman
B. Happy Trails

Disc Nine
A. Dancing In The Street
B. The Full Bug

Disc Ten
A. Jump
B. House Of Pain

Disc Eleven
A. I’ll Wait
B. Girl Gone Bad

Disc Twelve
A. Panama
B. Drop Dead Legs

Disc Thirteen
A. Hot For Teacher
B. Little Dreamer


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki