Victorius predstavljajo video in single “Night Of The Nuclear Ninja”

foto: Steffen Runke 2022
0 39

Victorius, nemški powermetalci iz Dortmunda, predstavljajo po prvem singlu (in videu) Dinos And Dragons, drugem za skladbo Victorious Dinogods, še tretjega, in sicer za skladbo Night Of The Nuclear Ninja, ki ga spremlja tudi uradni besedilni video. Vsi trije singli so na voljo spodaj.

Victorius bodo svoj novi studijski album z naslovom “Dinosaur Warfare Pt. 2 – The Great Ninja War” izdali 24. 6. 2022, pri avstrijski založbi Napalm Records.

Skupina pravi: “Priostrite meče in ojezdite svojega dinozavra. Ponosno vam predstavljamo prvo skladbo našega novega alubma. Single ‘Dinos And Dragons’ združuje vse zaščitne znamke po katerih smo Victorius prepoznani. Hitre, uničujoče kitare in epski refren, ki vam bo nemudoma obtičal v glavi! Ker je ta skladba nadaljevanje zgodbe o dinozavrih, kot tudi nindžah iz vesolj, smo menili da je to perfeketna skladba s katero vam ponujamo prvi uvid v naš novi album. Odlično delo je opravil pri režiji videa tudi Mirko Witzki s svojo ekipo, ki je v vizualnem smislu perfektno ujel poanto skladbe. Kot pravimo, to je za prvi okus. Se nadaljuje.”

Victorius so pred tem izdali “Dinosaur Warfare – Legend Of The Power Saurus”-EP, ki ga je nasledil še album “Space Ninjas From Hell”.

Seznam skladb na albumu “Dinosaur Warfare Pt. 2 – The Great Ninja War”, ki ga lahko že prednaročite, je sledeč:
1. Saurus Invictus Lazerus
2. Victorious Dinogods
3. Mighty Magic Mammoth
4. Jurassic Jetfighters
5. Dinos And Dragons
6. Katana Kingdom Rising
7. God Of Roar
8. Night Of The Nuclear Ninja
9. Triceps Ceratops
10. Tyrannosaurus Steel
11. Shadow Of The Shinobi
12. Powerzord
#Victorius #DinosDragons

Victorius so:
David ‘T-rex’ Baßin – vokal
Dirk ‘Raptor’ Scharsich – kitara
Florian ‘Lasertooth Tiger’ Zack – kitara
Andreas ‘Triceratops’ Dockhorn – bas kitara
Frank ‘Pteranodon’ Koppe – bobni
‘Holy Dinoforce’ – laserji


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki