Vinnie LaBella je zapustil Exhorder!

0 44

Exhorder, ameriške legende thrash metala iz New Orleansa, so se razšli s svojim ustanovnim članom in kitaristom Vinnie LaBello.

Exhorder so v zvezi s tem izpostavili, da nobena od obligacij skupine oziroma zavez za leto 2020 ni ogrožena. Bend se bo normalno odpravil na snemanje novega materiala, prav tako pa se držal že napovedanih oziroma potrjenih nastopov v letošnjem letu.

Exhorder so v zvezi z razhodom zapisali sledeče: “Exhorder in kitarist Vinnie LaBella smo s sprejeli odločitev, da se razidemo.”, besedilo pa navaja v nadaljevanju sledeče: “Vinnieju želimo vse najboljše na prihodnji poti. Za Exhorder se stvari s tem ne spreminjajo, skupina deluje še naprej v ustaljeni maniri. Navdušeni smo da bomo izpolnili koncertne obligacije in obligacije vezane za studio. Komaj čakamo, da se srečamo z našimi oboževalci na “Wings Over the USA” turneji skupaj z Overkill in Hydraform.”

Tako je v dolgoživi skupini ostal izmed originalnih članov, le še vokalist Kyle Thomas.

Že v soboto, 22.02.2020, ko je LaBella delil povezavo do najnovejšega Exhorder singla “The Man That Never Was”, je hkrati podal komentar, ki je dal slutiti, da se poslavlja od skupine.

Na fotografiji: Vinnie LaBella med nastopom, dne 12.07.2019, v sklopu nemškega festivala Bang Your Head!!! v nemškem Balingenu (RockLine fotoarhiv 2006-2020, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega dne festivala lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki