Vulture Industries predstavljajo video in single “The Hell Is Mine”

Vulture Industries Bandcamp 2023 (press/promo)
0 62

Vulture Industries, norveški mračni progresivnometalski kvintet, napoveduje za 16. 6. 2023 novi studijski album “Ghosts From The Past”.

Skupina je pred tem že predstavila single New Lords Of Light s katerim je najavila izid novega albuma, po novem pa mu sledi še single The Hell Is Mine. Oba sta opremljena z glasbenima videoma in ju lahko preverite spodaj.

Novi album, ki bo izšel pri založbi Dark Essence z distribucijo preko RedEye, bo prvi pravi dolgometražni dosežek skupine, po predhodniku “Stranger Times” iz leta 2017.

V vsej mračnini, ki spremlja težo glasbenega izrazoslovja te v marsičem posebne skupine, je zaznati tudi smisel za pretkano vpenjanje parodije in sarkazma, kar deluje v celokupnem artističnem izplenu za katerem stoji glasbena vizija skupine Vulture Industries, posebej privlačno.

Nenazadnje je tudi novi single, ki se ga drži temačna atmosferična eleganca navdahnjena nad izročilom post punka osemdesetih, nadaljevanje glasbene usmeritve, na katero so nas Vulture Industries s svojo pronicljivostjo že razvadili v preteklosti.

Album “Ghosts From The Past” lahko že prednaročite.

Seznam skladb na albumu “Ghosts From The Past”:
1. New Lords Of Light
2. Saturn Devouring His Young
3. This Hell Is Mine
4. Deeper
5. Right Here In The Dark
6. Not By Blood But By Words
7. Tyrants Weep Alone

Vulture Industries Bandcamp:
https://vultureindustries.bandcamp.com/album/ghosts-from-the-past


Vulture Industries – “Ghosts From The Past” (Dark Essence, 2023)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki