Warrant s ponatisom studijskega prvenca “Dirty Rotten Filthy Stinking Rich”

0 34

Warrant, ameriški glam metalci, so deležni ponatisa svojega prvenca “Dirty Rotten Filthy Stinking Rich”, za kar so poskrbeli pri založbi Music On Vynil. Natisnjenih je vsega 2.500 kosov, v zeleni barvi vinila, vsaka plošča nosi svojo individualno številko.

Warrant, ameriški glam metalci torej, so bili ustanovljeni leta 1984 v Hollywoodu (Los Angeles), prvo postavo pa so zastopala imena: Jani Lane, Joey Allen, Erik Turner, Jerry Dixon in Steven Sweet. Skupina je že kmalu stopila v ospredje najbolj vročih glam metalskih zasedb tistih časov kar s prvencem “Dirty Rotten Filthy Stinking Rich”, ki je teden dni po izidu zasedel deseto mesto 200 najbolje prodajanih plošč večne Billboardove lestvice in postal dvakrat platinast. Warrant je prinesel kar nekaj singlov, vključno s Heaven, ki je zasedla prvo mesto na Rolling Stone lestvici in drugo mesto na vročih 100 Billboardove lestvice. Tu so še singli Down Boys, Big Talk in Sometimes She Cries. Naslovnico za album je ustvaril Mark Ryden, ki se ga je oprijel vzdevek ‘boter pop surealizma’.

Vsi zainteresirani nad ponatisom albuma, ki je od 6. 1. 2022 ponovno na razpolago, lahko izbrskate več nadaljnjih orientacijskih točk tudi TUKAJ.

Seznam materiala na albumu se glasi:
Stran A
1. 32 Pennies
2. Down Boys
3. Big Talk
4. Sometimes She Cries
5. So Damn Pretty (Should Be Against The Law)
Stran B
1. D.R.F.S.R.
2. In The Sticks
3. Heaven
4. Ridin’ High
5. Cold Sweat


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki