Winger predstavljajo video in single “Voodoo Fire”

foto: Christopher Carroll 2023
0 33

Winger, multiplatinasta ameriška hard in art rock formacija, ki v letošnjem letu praznuje 35. let delovanja, so 5. 5. 2023, izdali novi studijski album “Seven” pri založbi Frontiers Music Srl.

Spodaj je na voljo četrti single iz novega Winger albuma za skladbo Voodoo Fire, ki je opremljen tudi z uradnim glasbenim videom.

Winger so pred Voodoo Fire objavili single Proud Desperado, ki je nastal ob avtorskem sodelovanju članov skupine, to sta Kipa Winger in Reb Beach ter Desmonda Childa. Temu je sledila v letošnjem aprilu izvrstna sklepna mračna epska pol-balada It All Comes Back, v začetku maja pa so predstavili še single Tears Of Blood.

“Seven” je, kot govori njegov naslov, skupno sedmi studijski album skupine Winger. Posnet je bil v Nashvillu, za produkcijo 12. novih skladb albuma je poskrbel Kip Winger.

Album “Seven” je prvi studijski dosežek skupine Winger po predhodniku “Better Days Comin’”, ki je izšel leta 2014. Razpoložljiv je kot CD, LP in v digitalnem formatu. Lahko ga že naročite.

Zasedba Winger:
Kip Winger – vokal, bas kitara, klaviature, akustična kitara
Reb Beach – kitara, spremljevalni vokal
Rod Morgenstein – bobni
Paul Taylor – klaviature, kitara
John Roth – kitara, spremljevalni vokal

Več o Winger:
https://www.facebook.com/WingerTheBand/
https://twitter.com/wingertheband
https://www.instagram.com/wingertheband/
https://www.wingertheband.com/

Winger


Winger – “Seven” (Frontiers Music Srl., 2023)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki