George Lynch predstavlja single “Borracho Boogie Delux”

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2010
0 25

George Lynch, kitarska legenda in čarodej glam metal senzacije osemdesetih Dokken, bo svoj novi samostojni in vse-instrumentalni album “Guitars At The End Of The World” izdal 8. 9. 2023, pri založbi Rat Pak Records. Na njem se bo znašlo deset novih studijskih skladb ter tri dodatne.

Spodaj lahko preverite prvi single s prihajajočega Lynchevega studijskega albuma za skladbo Borracho Boogie Delux.

Na nasledniku albuma “Seamless”, ki je izšel leta 2021 in ki so ga privrženci kitarskega mojstra sprejeli z odprtimi rokami, je vlogo bobnarja opravil legendarni Curt “Kirkee B.” Bisquera, ki je v preteklosti sodeloval mdr. imeni: Elton John, Mick Jagger in Tom Petty. Za Lynchev novi album se je priključil na bas kitari izjemni Tony Franklin, ki je mdr. znan po sodelovanju imeni: The Firm, Jimmy Page in Kenny Wayne Sheperd. Bobne za skladbo The Crucible je prispeval Lynchev Lynch Mob tovariš Jimmy D’Anda.

Album “Guitars At The End Of The World” je mogoče že prednaročiti.

Seznam skladb na albumu “Guitars At The End Of The World” se glasi:
01. The Knowing
02. Psycho Beta
03. The Crucible
04. The Passage
05. Borracho Boogie Delux
06. Shadow of the Needle
07. The Wolf
08. Serpentarium
09. The Ritual
10. Contraflow
BONUS TRACKS (CD & Digital versions only)
11. Tone Bender
12. Brilliant Lion From The Second Mountain
13. Bitches Be Trippin’

Na fotografiji: George Lynch med nastopom Lynch Mob 11. 11. 2010, v dunajskem klubu Szene (RockLine fotoarhiv 2006-2023, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega koncerta lahko preberete TUKAJ!


George Lynch – “Guitars At The End Of The World” (Rat Pak Records, 2023)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki