Znan datum za Metaldays 2021 ter druge uporabne informacije

0 929

Festival Metaldays 2021 bo prihodnje leto potekal med 25. in 31. julijem. Festival se bo odvil v Tolminu.

Organizator navaja sledeča informacije glede nakupa kart, veljavnosti karte za letošnjo edicijo ali morebitno vračilo:

Vstopnice za MetalDays 2021 so naprodaj!
Datumi za MetalDays 2021 so znani: 25.7.-31.7.2021. Lineup za leto 2020 bo v veliki meri prestavljen v leto 2021. Število obiskovalcev na festivalu je omejeno na 12.000. Trenutno je na voljo zgolj 2000 festivalskih vstopnic. Število festivalskih vstopnic v prodaji bo odvisno od števila donacij in vračil vstopnic za MetalDays 2020.
Vstopnico lahko kupite tukaj https://giggome.com/gigshow/552-metaldays-festival-2021

MetalDays 2020 vstopnica je veljavna za MetalDays 2021!
Če že imate svojo festivalsko vstopnico za MetalDays 2020 in bi želeli obiskati festival MetalDays 2021, ne potrebujete ničesar drugega, kot da jo prinesete na vhod na prizorišče.
Vaša vstopnica za MetalDays 2020 je namreč veljavna za MetalDays 2021. Enako velja za že kupljene parkirnine, električne priključke, vstopnice za New Metal Festival in Comfort area upgrade vstopnice.

Če se boste v prihodnosti odločili za prodajo svoje MetalDays 2020 vstopnice, vas izrecno prosimo, da uporabite opcijo vračila denarja. V kolikor boste to storili, nam boste pomagali na več načinov:
*Imeli bomo vpogled v število vstopnic za 2021, ki jih še lahko sprostimo v prodajo.
*Z vsako prodano vstopnico za MetalDays 2021 v uradni festivalski trgovini, postane preživetje festivala bolj realno.
*Zaradi slabih izkušenj s pandemijo in odpovedmi festivalske sezone 2020, bodo zagotovo vsi partnerji in nastopajoči glasbeniki zahtevali predujme za storitve in plačevanja še prej kot običajno. Vse to bo lažje, če bo vstopnic, prodanih v uradni festivalski trgovini, čim več.

MetalDays 2020 – vračilo kupnine za vstopnice.
V skladu s Splošnimi pogoji uporabe festivala, ki so zapisani v skladu s slovensko zakonodajo, v primeru višje sile (“force majeure”) nismo obvezani do vračila kupnine za vstopnice. Vendar smo vseeno mnenja, da bi bilo zadržanje kupnine, ki je v nasprotju z vašo voljo, neprimerno. Zato vam za že kupljene festivalske vstopnice za MetalDays 2020 ponujamo opcijo vračila kupnine, vendar bo vračilo kupnine obdelano in vrnjeno šele po festivalu MetalDays 2021.
Do danes Vlada RS ni sprejela še nobene regulative, ki bi urejala nastalo situacijo in zaenkrat ne izgleda, da se bo kaj podobnega zgodilo kmalu. Zato smo se odločili situacijo reševati čimprej in z najboljšimi nameni, ki bi zadostili vsem vpletenim stranem. Izrecno vas naprošamo, da sprejmete predlagano vračilo kupnine. Največji del denarja od vstopnic za MetalDays 2020 je šel v investiranje produkcije za festival in finančno nismo sposobni zagotoviti vračila denarja prej kot navedeno. Poleg vsega naštetega imamo pred sabo še 15 mesecev poslovanja z zelo negotovimi prihodki. Obrazec za vračilo kupnine bo na voljo na spletni strani www.metaldays.net od naslednjega tedna dalje.
Enako velja za že kupljene parkirnine, električne priključke, vstopnice za New Metal Festival in Comfort area upgrade vstopnice.
Hvala za vso vašo podporo, razumevanje in solidarnost.

English:

Tickets for Metaldays 2021 are on sale!
Dates for MetalDays 2021 are known; 25.07.-31.07.2021
2020 Lineup will be pretty much copied to 2021. We will announce a full Line up very soon.
Festival is limited to 12000 visitors. At the moment only 2000 tickets are on sale. The number of available tickets for sale will depend on the amount of donations and refunds of MetalDays 2020 tickets.
Get your tickets here https://giggome.com/gigshow/552-metaldays-festival-2021

MetalDays 2020 ticket is valid for MetalDays 2021!
If you already have a ticket for MetalDays 2020, and you would like to visit MetalDays 2021, you just have to come to the festival and make sure you have your ticket for MetalDays 2020 with you.
No additional action is needed.
This is also valid for New Metal Festival tickets, Parking tickets, Electricity Hook up, and Comfort Area upgrade.

If you decide to sell your MetalDays 2020 ticket at some later point, we kindly ask you to use the refund option.
By using the refund option you are helping MetalDays festival in many ways;
*We have a tracking of how many tickets for MetalDays 2021 are still available for sale.
*With every ticket sold in our official shop, MetalDays’s surviving becomes more realistic.
*Due to the bad experience with cancelations in 2020, every partner and artist are going to insist on an advance payment lot earlier than usual. Every sold ticket in our official shop makes advance payments easier for us.

MetalDays 2020 ticket refund!
According to our Terms & Conditions, that are written in accordance with Slovenian Laws, in force majeure situations like this, we are not mandatory to refund your ticket money. But, we think this would not be fair to you, and we could not live knowing that we have kept your money against your will.
Therefore we offer you a refund option, but we can initiate a refund only after MetalDays 2021.
As of now, Slovenian government has not announced any regulation regarding situations like ours. It does not look like we will have needed regulations any time soon. Therefore we decided to handle this situation with our best intentions and in a way that is beneficial for all sides involved.
We are kindly asking you to accept our proposed way of refund.
Biggest part of the Money from tickets for 2020 went for a organisation of MetalDays 2020, and we don’t have enough to refund your tickets now.
Beside that we have 15 months of operation with very uncertain income.
Refund form, and all needed instructions will be available at www.metaldays.net from the next week on.
This is also valid for New Metal Festival tickets, Parking tickets, Electricity Hook up, and Comfort Area upgrade.
Thank you for your understanding, help and loyalty.

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki