Abbath odhaja na rehabilitacijo!

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2018
0 393

Abbath, nekdanja prva sila kultne norveške black metal zasedbe Immortal, ki vodi sicer svojo novo istoimensko skupino, se je odločil, da vstopi v proces rehabilitacije odvajanja nad alkoholizmom, potem ko je odpovedal serijo nastopov po Južni Ameriki.

Abbath, mož ki sicer sliši na ime Olve Eikemo, je v zvezi s tem podal uradno izjavo, v kateri je obrazložil situacijo v kateri se je znašel in da je to edini pravi izhod ter rešitev, da se odloči za popolno očiščenje nad skušnjavami zlega alkoholnega demona! Vsled temu je odpovedal prav vse potrjene nastope, tudi tiste, ki bi jih moral zaigrati s svojo “tribute to Motorhead” zasedbo Bombers.

Kot je znano je v začetku meseca Abbath krenil na turnejo po Južni Ameriki, da predstavi svoj novo izdani studijski album “Outsrider” (Seasons Of Mist), kjer je uvodoma nastopil na povsem ponesrečenem koncertu sredi Buenos Airesa v Argentini. Zaigral je le dve skladbi, potem pa prekinil koncert. To je povzročili med množico obiskovalcev takšno ogorčenje, da so zahtevali povračilo za kupljene vstopnice.

“Outsrider” je sicer Abbathov skupno drugi studijski album po njegovem odhodu iz Immortal.

Na gornji fotografiji: Abbath med nastopom, dne 13.07.2018, v sklopu drugega dne festivala Bang Your Head!!! v nemškem Balingenu (RockLine fotoarhiv 2006-2019, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega festivalskega dne lahko preberete TUKAJ!

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki