Opeth predstavljajo “Ingen Sanning Är Allas”animirani video!

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2008
0 340

Opeth, švedske prog metal in prog rock ikone, predstavljajo novi mračni animirani video za švedsko verzijo skladbe “Ingen Sanning Är Allas”, ki se nahaja na nedavna izdanem albumu “In Cauda Venenum”. Skupina napoveduje, da bo v naslednjem ponedeljku, to je 02.12.2019, izdala tudi animirani video za angleško verzijo te skladbe (“Universal Truth”).

Video je animiral južno afriški animator in umetnik Jess Cope (“Frankenweenie”, “Metallica: Here Comes Revenge”). Cope je sodeloval z Mikaelom Akrfeldtom (Opeth) tudi pri animaciji videa za skladbo Drag Ropes, ki je izšla na albumu skupnega projekta Mikaela Akerfeldta in Stevena Wilsona Storm Corrosion.

Video napoveduje tudi prihajajočo severno ameriško turnejo zasedbe Opeth v letu 2020, v sklopu katere bodo Opeth med drugim obiskali tudi famozni newyorški Apollo Theater, nashvilski Ryman Auditorium ter slavni hollywoodski Palladium v Los Angelesu.

Na fotografiji: Mikael Akerfeldt med nastopom Opeth, dne 14.06.2008 v sklopu festivala Nova Rock v kraju Nickelsdorf (Avsrtija) – RockLine fotoarhiv 2006-2019, vse pravice pridržane. Celotno RockLine recenzijo tega dne festivala lahko preberete TUKAJ!


Opeth – Ingen Sanning Är Allas (uradni animirani video)

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki