Abbath odprt za Immortal reunion

0 91

Abbath, nekdanji vokalist legendarne black metal zasedbe Immortal, je v intervjuju za Dagbladet Magasinet izjavil, da je odprt za reunion skupine. Obenem je Abbath izjavil, da tudi obžaluje svoja dejanja, ki so pripeljala do njegovega odhoda.

Šest let nazaj je Abbath zapustil Immortal, ustanovil pa je svojo skupino. Abbath pravi, da je takrat imel težave z alkoholom in drogami, kar sta preostala člana, Demonaz in Horgh, izkoristila, da se ga znebita.

Spor med Abbathom in Demonazom se še ne pogladil, čeprav je Demonaz, ki je sedaj glavni pisec skladb pri Immortal, stric Abbathovemu sinu. Abbathov sin in Demonaz se prav zaradi spora vidita zelo redko.

Abbath je lansko leto odšel v rehabilitacijo, ko je v Argentini prekinil koncert po dveh skladbah, kar je povzročilo precej razburjenja pri oboževalcih. Abbath je bil namreč nesposoben igrati naprej zaradi vinjenosti. Po koncertu se je Abbath odpravil v rehabilitacijo.

Abbath je intervjuju tudi izjavil, da je vzpostavil komunikacijo z bobnarjem Horghom, ki mu je napisal, da je vesel za njegovo treznost. Z Demonazom komunikacije še ne bilo. Je pa Abbath tudi povedal, da se zaveda svojih napak, in da je bil problem prav on, tako da ni več zamere iz njegove strani. Abbath si želi reunion, ki bil nekaj posebnega namesto, da morajo biti pri stvari biti prisotni odvetniki.

Abbath je v času, ko ni deloval v Immortal, pod svojim imenom izdal dva albuma, Immortal pa so izdali leta 2018 album “Northern Chaos Gods”.

Na fotografiji: Abbath med nastopom, dne 13.07.2018, v sklopu drugega dne festivala Bang Your Head!!! v nemškem Balingenu (RockLine fotoarhiv 2006-2020, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega festivalskega dne lahko preberete TUKAJ!

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki