Festival Metaljot Raspaljot prestavljen

0 222

METALJOT RASPALJOT OPEN AIR 2020 je prestavljen! – novi datum je 2. julij 2021 – vstopnice ostajajo veljavne tudi za 2021 – program ostaja isti!

Organizator dogodka sporoča:

“Storili smo vse, kar je bilo v naši moči, da se festival letos vendarle zgodi, ampak zaradi ukrepov in negotovosti, žal festival letos ni izvedljiv! Tako smo festival prestavili na 2. julij 2021, pri čemer smo zelo veseli, da nam je uspel dogovor z vsemi do sedaj potrjenimi skupinami, tako da program ostaja isti tudi za leto 2021! V prihodnje, dodamo še 2 nastopajoči skupini!

Vse do sedaj kupljene vstopnice, so veljavne tudi za leto 2021, pri čemer vas v dobrobit festivala prosimo, če slednje obdržite. Predprodaja vstopnic je do sedaj potekala odlično, mnogo vstopnic je bilo prodanih tudi v času koronavirusa, tako da bi se vam na tem mestu še enkrat zahvalili za vašo odlično podporo! Za tiste, ki vstopnic še nimate, vam močno priporočamo nakup, saj bo po paketu vstopnic po ceni 25€, tudi paket vstopnic po ceni 27€ prej kot slej razprodan!

Se vidimo v letu 2021! Vi ostanite zdravi, mi pa se bomo potrudili, da bo festival še toliko bolj nepozaben! Hvala!

—–

English:

METALJOT RASPALJOT OPEN AIR 2020 in postponed! – new date is July 2nd 2021 – tickets will stay valid for 2021 – lineup will stay the same!

Sadly we need to announce that due to measures and uncertainty, we are forced to postpone the festival to July 2nd 2021. We did all we can, but the whole situation about coronavirus simply doesn’t allow us to make it happen. We are extremely glad, that we managed to rebook all the confirmed bands, so the lineup for 2021 will stay the same! In the upcoming months, we will confirm 2 more bands!

All tickets you bought so far, will stay valid for 2021, so on that point we wish to ask you to keep them for next year, which is very important for the future of the festival! So far, the presale of festival tickets went really well, also a lot of you bought the tickets in the time of coronavirus – thank you very much for your support! We also reccomend you, to grab your festival tickets, because they will sooner or later be sold out (those for 25€ went in no time).

See you in 2021! In the meantime, stay healthy! We promise you an unforgettable experience in 2021! Thank you!”

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki