Accept predstavljajo single Life’s Bitch

0 157

Nemške staroste tevtonskega metala predstavljajo novo skladbo Life’s A Bitch, ki je izšla na posebnem sedeminčnem vinilu v obliki singla. Družbo mu na B strani dela koncertna verzija klasike Restless And Wild, ki izhaja s koncertnega dokumenta skupine Live at Wacken 2017.

Skladbi “Life’s A Bitch” lahko prisluhnete spodaj.

“Life’s A Bitch” nosi torej dve skladbi:

A stran: “Life’s A Bitch” 
B stran: “Restless And Wild (Live At Wacken 2017)”

Novi single skupine je torej izšel le nekaj dni po uradni priključitvi novega člana na poziciji bas kitare. To je Martin Motnik, ki je zamenjal ikonskega in pravzaprav nezamenljivega Petra Baltesa. Prav tako se je zasedbi priključila violinistka Ava-Rebekah Rahman, ki bo skupino spremljala na prihajajoči koncertni turneji imenovani “Symphonic Terror”. Ta se je že začela pred dnevi v nemškem Wuppertalu.

Na fotografiji: Mark Tornillo (levo) in Wolf Hoffman (desno) med nastopom Accept, dne 13.07.2018 v nemškem Balingenu v sklopu festivala Bang Your Head!!!. RockLine fotoarhiv 2006-2019, vse pravice pridržane. Celotno RockLine recenzijo tega festivalskega dne lahko preberete TUKAJ.

op. ur.: Za največje neutolažljivce, ki si ne zmorejo priznati, da bi bila prej na mestu uradna upokojitev, kot nadaljevanje kariere v takšni postavi, še opomnik, da nastopijo Accept, dne 27.5.2019, v bavarski prestolnici Münchnu in tamkajšnji dvorani Cirkus Krone.

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki