Brian May s ponatisom albuma “Back To The Light”

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2013
0 61

Brian May, famozni kitarist še bolj famoznih Queen, bo poskrbel za ponatis svojega albuma “Back To The Light”, ki je originalno izšel 1992. Album za katerega pravijo police trgovin, da ga že lep čas ni bilo na spregled, bo doživel ponatis 6. 8. 2021, pri založbi UMC kot del novo najavljene serije Brian May Gold Series.

“Back To The Light” bo dostopen v več formatih, razširjene verzije pa bodo vsebovale tudi dodatni CD “Out Of The Light”.  Poseben zaboj namenjen petičnim zbirateljem bo vseboval beli vinil, dva CD-ja, kaseto, 32 stransko knjižico, kovinsko značko in dodatni poster. Album bo dosegljiv tudi kot ločeni 180 g vinil, CD, deluxe-dvojni CD, kaseta in digigalno.

Dodatni CD z nazivom “Out Of The Light” bo vseboval neizdane skladbe, alternativne verzije ter niz skladb, posnetih na koncertnih nastopih v Los Angelesu (prizorišče Palace Teater), aprila 1993 ter Londonu (prizorišče Brixton Academy) junija 1993. Taisti CD bo vseboval tudi verzijo Queen klasike Tie Your Mother Down, ki je bila posneta na Jay Leno šovu v družbi posebnega gosta Slasha.

Back To The Light lahko že prednaročite.

Seznam skladb na albumu “Back To The Light” je sledeč
1. The Dark
2. Back To The Light
3. Love Token
4. Resurrection
5. Too Much Love Will Kill You
6. Driven By You
7. Nothin’ But Blue
8. I’m Scared
9. Last Horizon
10. Let Your Heart Rule Your Head
11. Just One Life
12. Rollin’ Over 

Na fotografiji: Brian May med nastopom v italijanskem mestecu Gradež (Grado), 16. 7. 2013, kjer je nastopil v duetu s pevko Kerry Ellis (RockLine fotoarhiv 2006-2021, vse pravice pridržane). Celotno reportažo s tega koncerta lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki