Crack The Sky predstavljajo “Another Civil War” video!

CRACK THE SKY 2020
0 35

Crack the Sky, legendarni ameriški progresivni rockerji, predstavljajo besedilni video za novo skladbo s prihajajočega novega studijskega albuma “Tribes” in sicer za skladbo “Another Civil War”. Konec letošnjega julija je skupina že predstavila besedilni video za naslovno skladbo novega albuma “Tribes”, ki bo izšel 15. januarja prihodnje leto pri založbi Carry On Music.

Video lahko v celoti predvajate spodaj.

John Palumbo, vodja skupine Crack the Sky in njen glavni tekstopisec, komponist, pevec, kitarist in klaviaturist, je povedal v zvezi z novim videom sledeče: ” Skladba “Another Civil War” izhaja iz dveh plati istega kovanca. Tisti, ki je naklonjen eni strani kovanca, sovraži drugega, ki se nahaja na drugi strani ene in iste zgodbe.”

Banjo sta odigrala v skladbi, ki ji poveljuje bobnarski marš Joeya D’Amica, Rick Witkowski in Bobby Hird. Sporočilo skladbe “Another Civil War” je navdahnjeno nad aktualnim ameriškim družbenim razkolom, obenem pa polaga goriščno točko na nujnost povezovanja, če se želimo premakniti skupaj dalje.

Za skladbo Tribes je Palumbo dejal: “Skladba Tribes je nastala kot refleksija na ostro razdeljenost v naši deželi. Vsak pripada svojemu plemenu. Vsak verjame da pozna njegovo pleme odgovore na vsa vprašanja, čeprav je pravi odgovor za vse sloga.”

Crack the Sky so kultna progresivnorockovska zaseba, z dolgoživo kariero, ki se pohvali s preko 40. leti delovanja in ki je v karieri delila odre z izvajalci kot mdr.: Rush, Yes, Supertramp, Frank Zappa and more.

Naročite “Tribes”.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki