Dirkschneider & Old Gang predstavljajo “Where the Angels Fly” video!

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2009
0 180

Udo Dirkschneider, Peter Baltes in Stefan Kaufmann prijateljujejo že vrsto let, saj so svoje čase zastopali zlato postavo nemških tevtonskh heavy metalskih ikon Accept, s katerimi so v osemdesetih spisali velik kos heavy metalske zapuščine!

Trije stari tovariši so obnovili sodelovanje v času snemanja in pisanja albuma “We Are One” (RockLine recenzija TUKAJ), ki je izšel sredi letošnjega julija pri nemški založbi AFM Records in je skupni dosežek Dirkschneiderjeve dolgožive metalske utrdbe U.D.O, pri kateri igra tudi slovenski basist Tilen Hidrap in šestdesetglavega  državnega orkestra Nemške vojske (Musikkorps der Bundeswehr.

Skladba “Where The Angels Fly”, ki je na albumu “We Are One” ni, je doživela v letošnjem maju že premierni video in sicer s strani izvedbe državnega orkestra nemške vojske. V prvotni verziji sodelujejo mdr. tudi Udo Dirkschneider, Peter Baltes (bas kitara, vokal) in Stefan Kaufmann, ki je napisal skladbo.

Sedaj je na voljo nova verzija taiste skladbe, za katero je ustvarjen tudi novi video in ga lahko predvajate spodaj!

V tej novo aranžirani verziji skladbe in v videu so sodelovali:
Udo Dirkschneider – vokal
Peter Baltes – bas kitara, vokal
Stefan Kaufmann – kitara, vokal
Sven Dirkschneider – bobni
Manuela Markewitz – vokal

Na fotografiji: Udo Dirkschneider med nastopom U.D.O. 28. 8. 2009 v sklopu festivala Wacken Rocxks South v kraju Rieden-Kreuth na vzhodu Bavarske (RockLine fotoarhiv 2006-2020, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega festivalskega dne, na katerem so nastopili v vlogi glavnih nosilcev Slayer (še s Hannemanom v postavi!!!), lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki