Crashdiet predstavljajo album “Rust”

0 158

Crashdiet, švedski sleaze rockerji, bodo dne 13.09.2019 izdali svoj novi studijski album “Rust”. Album bo v Skandinaviji izšel pod okriljem njihove založbe Diet Records, medtem ko bo album za preostanek sveta izdala založba Frontiers Music Srl.

“Rust” je prvi album skupine na katerem se v vlogi novega vokalista preizkuša Gabriel Keyes, ki se je skupini priključil v decembru leta 2017. Še istega meseca je skupina izdala novi single za skladbo We Are The Legion, v letošnjem januarju pa še za skladbo Reptile. Obe skladbi se nahajata na albumu “Rust”.

Spodaj pa že lahko pogledate tudi uradni novi video za single Idiots. Video je posnel Jimmy Johansson (Super Lino Puro), ki je poskrbel tudi za produkcijo videov “We Are The Legion” in “Reptile”.

“Rust” je tako prvi studijski album skupine po šestih letih, odkar je izšel predhodnik “The Savage Playground” (2013).

Seznam skladb na albumu “Rust” se glasi takole:
01. Rust 
02. Into The Wild 
03. Idiots 
04. In The Maze 
05. We Are The Legion 
06. Crazy 
07. Parasite 
08. Waiting For Your Love 
09. Reptile 
10. Stop Weirding Me Out 
11. Filth & Flowers

Naslovnico za novi album je prispeval Christel Mentges.

V letošnjem oktobru se Crashdiet, skupaj s skupinama The Cruel Intentions in Highride, odpravljajo na evropsko turnejo imenovano “Idiots On Tour 2019”. Na torek, dne 10.10.2019, se bodo ustavili tudi v ljubljanskem Orto baru!


Crashdiet – Idiots (uradni video)
Crashdiet – Rust (naslovnica albuma)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki