Crashdiet predstavljajo video “Rust”

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2018
0 95

Crashdiet, švedski sleaze rockerji, ki bodo dne 13.09.2019 izdali svoj novi studijski album “Rust”, predstavljajo za naslovno skladbo albuma uradni glasbeni video.

Album bo v Skandinaviji izšel pod okriljem njihove založbe Diet Records, medtem ko bo album za preostanek sveta izdala založba Frontiers Music Srl.

“Rust” je prvi album skupine na katerem se v vlogi novega vokalista preizkuša Gabriel Keyes, ki se je skupini priključil v decembru leta 2017. Še istega meseca je skupina izdala novi single za skladbo We Are The Legion, v letošnjem januarju pa še za skladbo Reptile. Obe skladbi se nahajata na albumu “Rust”.

Video je posnel Jimmy Johansson (Super Lino Puro), ki je poskrbel tudi za produkcijo videov “We Are The Legion” in “Reptile”.

“Rust” je tako prvi studijski album skupine po šestih letih, odkar je izšel predhodnik “The Savage Playground” (2013).

Seznam skladb na albumu “Rust” se glasi takole: 
01. Rust 
02. Into The Wild 
03. Idiots 
04. In The Maze 
05. We Are The Legion 
06. Crazy 
07. Parasite 
08. Waiting For Your Love 
09. Reptile 
10. Stop Weirding Me Out 
11. Filth & Flowers

Naslovnico za novi album je prispeval Christel Mentges.

V letošnjem oktobru se Crashdiet, skupaj s skupinama The Cruel Intentions in Highride, odpravljajo na evropsko turnejo imenovano “Idiots On Tour 2019”. Na torek, dne 10.10.2019, se bodo ustavili tudi v ljubljanskem Orto baru!

Na fotografiji zgoraj: Gabriel Keyes med nastopom Crashdiet, dne 14.07.2018, v sklopu festivala Bang Your Head v nemškem mestu Balingen (RockLine fotoarhiv 2006-2019, vse pravice pridržane). Celotno recenzijo tega dne festivala lahko preberete TUKAJ.


Crashdiet – Rust (uradni glasbeni video)
Crashdiet – Rust (uradna naslovnica albuma)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki