Damian Wilson se je pridružil Areni!

0 106

Damian Wilson, izvrstni angleški vokalist, znan po sodelovanjih z Ayreon, Maiden UniteD, Threshold, Landmarq, Rick Wakeman’s New English Rock Ensemble, aktualni Headspace član, kot tudi član projekta Wakeman / Wilson, se je priključil britanskim neo-progresivnim rockerjem Arena!

Damian Wilson je tako pri Areni zamenjal predhodnika Paula Manzija, ki je sodeloval s skupino od leta 2010 dalje in prispeval vokal na zadnjih treh studijskih albumih Arene: “The Seventh Degree of Separation” (2010), “The Unquiet Sky” (2015) in “Double Vision” (2018).

Arena so na socialnih omrežjih podali v zvezi s tem sledečo izjavo: “Doletela nas je velika čast, da lahko v naših vrstah pozdravimo prihod Damiana Wilsona. Večina med vami ga verjetno že pozna, kot fantastičnega pevca, zato ni nobenega dvoma, da Damian s svojim prihodom ne bi dodal našemu zvoku nekaj posebnega in originalnega.”

“Damiana poznamo približno 25 let in ideja o tem, da bi kdaj lahko zapel za Areno, je nenehno tlela že v preteklosti. Vendar pa okoliščine tega niso nikdar dopuščale. Potem, ko se je Paul odločil, da nas zapusti in gre dalje, se je krog očitno sklenil in napočil pravi čas, da gremo naprej z Damianom!”

“Pred nekaj dnevi smo izkoristili priložnost za nekaj uradnih fotografij nove postave (glej spodaj op p.). Čeprav se trenutno nahajamo v “socialni osami”, pa lahko ‘fotošop’ ustvari prave čudeže. Ob priključitvi Damiana, bomo s snemanjem našega prihajajočega novega studijskega albuma “The Theory of Molecular Inheritance” pričeli takoj, žal pa bo datum izida albuma povezan s “koronavirus” omejitvami, kar narekuje njegovo prelaganje.”

“Lahko ste prepričani, da bomo novi album izdali takoj, ko bo to mogoče!”

Na gornji fotografiji: Damian Wilson med nastopom Threshold 16. 7. 2016, v sklopu nemškega festivala Bang Your Head!!! v mestu Balingen (RockLine fotoarhiv 2006-2020, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega festivalskega dne lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki