Dan D predstavljajo video in single “Bits”

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2010
0 113

Dan D, priljubljeni slovenski art in alter-pop rockerji, predstavljajo novi video in single za skladbo Bits, ki izhaja iz albuma “Knjiga pohval in pritožb (Milo za drago)”.

Gre za album, ki so ga Dan D postopno skladali dve leti in to na njihovem prostoru za vaje. Izšel je predlani pri založbi Nika Records.

Besedilo za skladbo Bits sta prispevala Tomislav Jovanović – Tokac in pokojni Primož Žižek, glasba in aranžma, pa sta delo celotne Dan D ekipe. Miks je opravil Robi Bulešič v Beartracks Studios.

Video je režiral Aljoša Juhart, za luči in sceno je poskrbel Karim Shalaby, vlogo kamermana je opravil Darej Šomen, svoje asistentske usluge pa je prispevala še Kristina Bursać.

Album “Knjiga pohval in pritožb” lahko poslušate TUKAJ.

Recenzijo albuma “Milo za drago”, ki je izšel kot USB vpet v milo še v oktobru 2018, lahko preberete TUKAJ!

Recenzijo albuma “Knjiga pohval in pritožb” lahko preberete TUKAJ!

Na fotografiji: Tokac med nastopom Dan D v sklopu festivala MARS 27. 5. 2010 na ljubljanskem Gospodarskem razstavišču (RockLine fotoarhiv 2006-2021, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo festivala, na katerem so v vlogi glavnih nosilcev nastopili Skunk Anansie, lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki