David Hasselhoff pripravlja heavy metal album!

foto: DENIS PARADIŽ 2019
0 1,374

David Hasselhoff, ali preprosto “The Hoff”, nepozabno “potno telo” nanizanke Baywatch, naznanja, da bo njegov naslednji studijski album metalski. Torej po Miley Cyrus, ki kani izdati album predelav Metallice, je izkazal veliko zanimanje za svet heavymetala tudi ikonski pop zvezdnik “The Hoff”.

Izkazalo se je, da je “The Hoff” na skrivaj posnel metalsko pesem z naslovom “Through The Night”, pri čemer je sodeloval z duom Cuestack. Vsi trije pobalini so se lotili Kickstartet kampanje, v kateri želijo, da “postane njihova retro Sci-Fi/Cyberfunk vizija, naposled realnost.”

Spodaj se nahaja video dražilec vezan nad novo odkritim Hoffovim heavy metal navduševanjem. Njegov problem je le ta, da je nemogoče razbrati za kakšno skladbo gre, saj je “The Hoff” v ščepcih posnet ob prepevanju refrena skladbe sredi studia, opremljen z ušesnimi monitorji. Preostali del videa pa je “nakladanje”, a vsaj zabavno. In če je nekoč zloglasni The Ministry frontman Al Jourgensen v vsej svoji predrznosti opravil remiks Hoffove predelave Neil Diamondovega izvirnika za skladbo Sweet Caroline, je seveda dopustno prav vse.

Trije neustrašni jezdeci so v videu namignili, da nastaja The Hoffov novi projekt povsem neodvisno in samostojno, saj niso želeli žrtvovati niti kančka umetniške svobode, ki bi jo krojilo kakršnokoli pogodbeno pogojevanje s strani založb.

Današnji svet obupano išče novega rešitelja. David Hasselhoff “v metalski izvedenki” postaja nedvomno prvi kandidat za takšnega heroja!

Samo poglejte ga kako med trganjem majice s svojega obilno poraščenega in prostrano-plečatega torza vpije v nebo: “Jaz sem metaaaaaal”

Na fotografiji: David Hasselhoff med nastopom 12. 10. 2019 v avstrijskem Grazu in tamkajšnji dvorani Stadthalle (RockLine fotoarhiv 2006-2020, foto: Denis Paradiž, vse pravice pridržane). RockLine recenzijo tega koncerta lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki