Devin Townsend predstavlja koncertni video za skladbo “War”

foto: SEBASTIJAN VIDEC 2019
0 74

Devin Townsend, ki bo v letošnjem oktobru izdal novi koncertni album, na katerem se bo nahajal posnetek njegovega londonskega nastopa iz lanskoletne evropske turneje v prid podpori albuma “Empath“, predstavlja po koncertnem videu za skladbo “Genesis”, tudi drugega in sicer za skladbo “War”. Oba videa lahko predvajate spodaj.

Devinov novi koncertni dokument se bo imenoval “Order Of Magnitude: Empath Live Volume 1” in bo na voljo 23. 10. 2020 pri nemški založbi Insideout Music.

“Order Of Magnitude: Empath Live Volume 1” bo dostopen v več formatih: 2CD/DVD Digipak, 3LP/2CD box-set in Deluxe 2CD/Blu-ray/DVD Artbook.

Izšel bo tudi kot ločen Blu-ray, ki bo vseboval dokumentarni film, pri čemer bosta tako Blu-ray kot DVD vsebovala zvočni miks v “5.1 surround” tehniki. 

Na koncertu v Londonu sredi lanskega decembra so Devinu delali družbo na odru sledeči glasbeniki: Mike Kenneally, Markus Reuter, Morgen Agren, Nathan Navarro, Diego Tejeida, Ché Aimee Dorval, Samantha & Anne Preis in Arabella Packford.

Album “Order Of Magnitude: Empath Live Volume 1” je že mogoče prednaročiti!

Devin Townsend: “Order Of Magnitude: Empath Live Volume 1”
1. Borderlands
2. Evermore
3. War
4. Sprite
5. Gigpig Jam
6. Coast
7. Gato
8. Heavens End
9. Ain’t Never Gonna Win
10. Deadhead
11. Why?
12. Lucky Animals
13. Castaway/Genesis
14. Spirits Will Collide
15. Disco Inferno
16. Kingdom

Na fotografiji: Devin Townsend med nastopom 2. 12. 2019 v dunajskem Simm Cityju (Avstrija) – RockLine fotoarhiv 2006-2020, avtor fotografije: Sebastijan Videc, vse pravice pridržane). RockLine recenzijo tega koncerta lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki