Palace predstavljajo video in single “Way Up Here”

MICHAEL PALACE 2020
0 43

Palace, projekt za katerim stoji švedski vokalist in multi-instrumentalist Michael Palace, se 4. 12. 2020 vrača z novim albumom “Rock And Roll Radio”, ki bo izšel pri italijanski založbi Frontiers Music Srl.

Vsled promocijskih aktivnosti vezanih na prihajajoči novi studijski album predstavljajo Palace že prvi video in sicer za skladbo “Way Up Here”, ki ga lahko v celoti predvajate spodaj.

Po albumih “Master Of The Universe” in “Binary Music”, ostaja Michael Palace tudi na novem “Rock And Roll Radio” zvesto navdahnjen nad tradicionalnimi zvočnimi prvinami produkcije osemdesetih in tako dostavlja še en album poln AOR in melodičnorockovskega revitalizma. Album “Rock And Roll Radio” predstavlja za Michaela Palacea nov artistični mejnik, saj se prvič v karieri preizkuša tudi v vlogi producenta.

“To je pozitivna skladba, ki sva jo napisala skupaj z Oscarjem Bromvallom, ki ga vam bo zagotovo polepšala dan!,” pravi Michael in nadaljuje: “Video je je posnel Anders Rooos na vrhu zgradbe Quality Hotel Globe. Osebje hotela je bilo zelo prijazno, da nam je dovolilo snemanje na lokaciji s prelepim razgledom na Stockholm!”

Michael Palace se je pod okriljem Frontiers Music Srl., prvič vpisal v vlogi komponista in kitarista na albumu projekta First Signal, kjer je sodeloval z legendarnim Harem Scarem pevcem Harryjem Hessom. Tu je tudi projekt Cry of Dawn, kjer je Michael deloval v navezi s pevcem Goranom Edmanom, pa Kryptonite z The Poodles vokalistom Jakob Samuel, prav tako pa je Michael Palace sodeloval s Pride Of Lions pevcem Tobyjem Hitchcockom. Na podlagi mojstrstva, ki ga je Michael Palace izkazal na teh albumih, so se pri Frontiers Music Srl., odločili ponuditi glasbeniku dolgoročno pogodbo, glede izdaje njegovih samostojnih albumov.

Seznam skladb na albumu “Rock And Roll Radio” je sledeč:
1. Rock And Roll Radio
2. Castaway
3. Way Up Here
4. Cold Ones
5. Eleonora
6. Hot Steel
7. My Gray Cloud
8. Origin Of Love
9. She’s So Original
10. Strictly By The Rules
11. When It’s Over
12. Fight

Glasbeniki:
Michael Palace – vse
Oscar Bromvall – kitarska solaža na “Hot Steel”
Jordan Cox – spremljevalni vokal na “Castaway” 

FaceBook profil!
Instagram!

#Palace #MelodicRock #FrontiersRecords


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki