DragonForce predstavljajo single “A Draco Tale”

foto: Travis Shinn 2023
0 34

DragonForce, britanski prvaki ultrasoničnega power metala, so se povezali z Brawl Stars, priljubljeno prenosno igro (v njej lahko sodeluje več oseb) – doslej je zbrala preko bilijon prenosov, za novo skladbo oziroma single A Draco Tale, ki so jo DragonForce prispevali za Brawl Stars. Glasbeni (animirani) video je dostopen spodaj, novi single pa naj bi proslavil vstop povsem novega lika v igrico.

Ta novi lik se imenuje Draco! Novi bojevnik, ki je oprtan s kitaro. Rad ima heavy metal, ekstremne športe in “Dungeons & Dragons”. Single A Draco Tale je v vseh ozirih najbolj posrečena koračnica, ki pooseblja njegov življenjski slog, z znano režijo aranžiranja in komponiranja, kot jo obvladujejo znameniti ‘Nintendo’ metalci DragonForce.

DragonForce so svoj najnovejši studijski album “Warp Speed Warriors” izdali sredi letošnjega marca (RockLine recenzija). Album je izšel pri avstrijski založbi Napalm Records.

Album “Warp Speed Warriors” je produciral, miksal in masteriziral Damien Rainaud v losangeleškem studiu Mix Unlimited, ves proces pa sta pri tem budno spremljala Sam Totman in Herman Li.

Album “Warp Speed Warriors” je na razpolago v vseh bistvenih formatih ter mnogih njihovih varietetah. Album lahko naročite.

Več o DragonForce:
Uradna spletna stranhttps://dragonforce.com
Datumi turneje: https://dragonforce.com/shows
Uradna spletna trgovina: https://dragonforce.com/shop
Instagram: https://instagram.com/dragonforcehq
TikTok: https://tiktok.com/@dragonforce
Twitter: https://twitter.com/dragonforce
Facebookhttps://facebook.com/dragonforce


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki