George Lynch predstavlja single “Death By A Thousand Licks”

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2010
0 40

George Lynch, eden najbolj produktivnih rock glasbenikov, še zlasti kadar nanese debata o veščini obvladovanja šest strunske teorije in norčavih kitarskih akrobacij, s preko 40 let skladateljskih izkušenj, ter serijo albumov, ki jih je izdal z različnimi izvajalci in glasbeniki projekti, bo 20. 8. 2021 izdal svoj novi samostojni studijski album z naslovom “Seamless”, ki bo vse-instrumentalen. Za izid albuma bodo poskrbeli pri založbi Rat Pak Records.

Vsled njegove promocije predstavlja George Lynch prvi single z albuma za skladbo Death By A Thousand Licks, ki mu lahko prisluhnete spodaj.

Na albumu sta z Georgeom Lynchem sodelovala še bobnar Jimmy D’Anda in basist Eric Loiselle. Album “Seamless”, ki ga je po pričakovanju produciral George Lynch, bo dostopen v več različnih formatih in ga že lahko prednaročite.

Seznam skladb na albumu “Seamless” se glasi:
01. Quiver
02. Cola
03. TJ69
04. Death By A Thousand Licks
05. iThink
06. Sharks With Laser Beams
07. Octavia
08. Supersonic Hypnotic Groove Thing
09. Falling Apart
dodatne skladbe:
10. Blue Light Effect
11. House Of Eternal Return
12. The Weight

Na fotografiji: George Lynch med nastopom Lynch Mob 11. 11. 2010, v dunajskem klubu Szene (RockLine fotoarhiv 2006-2021, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega koncerta lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki