Haiku Garden so čez noč ostali brez vse opreme!

0 425

Skupina je zagnala že crowdfunding kampanjo, v kateri skušajo fantje zbrati vsaj 5.000,00€,

Skupina je vse prijavila policiji in v Granadi so tako že preverili prodajne police vseh trgovin z glasbeno opremo. Glede na to, da skupina živi in ustvarja po striktnih načelih DIY principa in da nima nihče izmed članov redne zaposlitve, saj člani skupine študirajo, Haiku Garden v teh trenutkih resnično ni lahko.

Skupina se za pomoč obrača k vsem podpornikom, skupinam s katerimi so tako ali drugače povezani in se podpirajo, obiskovalce koncertov in nasploh vse vas, ki imate radi (njihovo) glasbo in razumete ter cenite garaštvo DIY skupin.
Skupina je v dneh po tragediji naletela na izjemen odziv s strani mnogih ljudi, takoj ko je objavila kaj se ji je zgodilo. Haiku pri tem iskreno dodajajo, da je prav ta odziv v tem trenutku edini pravi razlog, ki drži skupino pokonci in glave članov skupine trezne.

Haiku Garden so konec letošnjega oktobra izdali izvrstni studijski prvenec “Where If Not Now”, ki velja za enega najboljših in najbolj zanimivih studijskih dosežkov, ki so jih v občem spravili od sebe v letošnjem letu slovenski izvajalci. Nasploh v žanrih glasbenega “podtalja”. RockLine recenzijo albuma lahko preberete TUKAJ.

Seznam ukradene opreme se glasi:
-Snare drum Ludwig Drums Supraphonic LM402 6,5×14″
-cymbals (Zildjian Company 18″ A CUSTOM CRASH, SABIAN 14″ AAX FREQ HATS 214XFHN HI-HAT, Meinl Cymbals B20MR 20″ MEDIUM RIDE) in Meinl bag
-ARTURIA Drumbrute
-KORG Monologue
-Korg Microkorg
-Fender Jazzmaster, blue
-Fender Duo Sonic, light blue
-Pedalboard (Korg pitchblack tuner, BOSS Harmonizer ps6, Lovepedal Custom Effects Les Lius, Boss Chorus Ensemble CE5, Electro-Harmonix Big Muff Pi, Electro Harmonix Stereo Pulsar, BBE Sound, Inc.Mind Bender, Zoom ms70cdr, Power supplies, TC Electronic flashback, TC Electronic / TC-Helicon CZ hall of fame)
-Electro Harmonix Soul Food
-Bachek Tubes man on the fuzz
-Shure SM58 Beta microphone
-Shure SM57A Beta microphone
-Radial Engineering Ltd.PRO48 DI
-Squier by Fender P Bass, sunburst
-Tama Drums Iron Cobra, drumchair, snare stand, cymbal stands, tom holder, flor tom legs, percussion, hihat clutch
-Computer Hewlett-Packard Company Elitebook
-Projector
-Korg Nanopad Controller
-Boss VE-20
-a lot of cables, cases, gigbags…

 

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki