Haken predstavljajo “Invasion” video!

foto: Sebastijan Videc 2019
0 78

Haken predstavljajo videospot in single za novo skladbo Invasion, ki se bo nahajala na novem albumu skupine z naslovom “Virus” in ga lahko v celoti predvajate spodaj!

Haken, britanski progresivni rockerji, bodo torej 19. 6. 2020 izdali naslednik albuma “Vector” (2018), ki bo nosil naslov “Virus”. Tudi ta bo izšel pri založbi Inside Out Music. Spodaj si lahko ogledate posebno video sporočilo skupine in predhodni video za skladbo Prosthetic, ki je izšel v začetku letošnjega aprila.

Tudi pri novem videu so Haken sodelovali s podjetjem Crystal Spotlight.

Pri BLACKLAKE pa so oblikovali vizualije in naslovnico albuma, ki bo dosegljiv kot količinsko omejeni dvojni CD, standardni “jewel case” CD, dvojni vinil (s CD-jem) in na vseh digitalnih platformah.

Album lahko že pred-naročite: https://haken.lnk.to/Virus

Seznam skladb na “Virus” je sledeč:
1. Prosthetic
2. Invasion
3. Carousel
4. The Strain
5. Canary Yellow
6. Messiah Complex i: Ivory Tower
7. Messiah Complex ii: A Glutton for Punishment
8. Messiah Complex iii: Marigold
9. Messiah Complex iv: The Sect
10. Messiah Complex v: Ectobius Rex
11. Only Stars

Vokalist Ross Jennings razlaga: »Medtem ko lahko “Virus” poslušamo kot zaključeno delo, je tematsko in konceptualno povezan z albumom “Vector”, zato si želimo, da bi na prihodnjih koncertih v celoti izvajali oba albuma. Od začetka do konca. Enega za drugim.«

Na fotografiji: Ross Jennings med nastopom Haken, 2. 12. 2019, v dunajskem klubu Simm City (Avstrija) – RockLine fotoarhiv 2006-2020 (avtor fotografije: Sebastijan Videc), vse pravice pridržane. Celotno RockLine recenzijo koncerta, na katerem so Haken odprli večer pred Devinom Townsendom, lahko preberete TUKAJ!


Haken – Invasion (uradni video)
Haken – “Virus” (naslovnica)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki