Helloween predstavljajo koncertni Blu-ray/DVD “Halloween” video!

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2017
0 121

Helloween, dolgoživi nemški power metalci iz Hamburga, predstavljajo video s prihajajočega koncertnega DVDja, Blu-raya, CDja in vinila in sicer za skladbo “Halloween”, ki ga lahko zavrtite spodaj!

Kot je znano, so se Helloween pred dvema letoma združili v postavi septeta, h kateremu sta se znova priključila dotlej vedno močno pogrešana Michael Kiske in Kai Hansen. V tej postavi so obredli serijo koncertnih nastopov po vsem sevetu, ki so bili po večini vnaprej razprodani.

Dne 04.10.2019 bosta tako izšla koncertna dokumenta z naslovoma “United Alive” in “United Alive In Madrid” . Prvi izvira iz nastopa skupine pred 75.000 obiskovalci festivala Wacken Open Air, drugi pa kot namiguje naslov, iz nastopa skupine pred 14.000 obiskovalci sredi španskega Madrida. Kot posebni dodatek, bo na DVD in Blu-ray verzijo vključen v izdajo tudi posnetek nastopa skupine s prizorišča Espaço das Américas, ki je v brazilskem mestu São Paulo, združil pod streho 8.000 gorečih privržencev skupine.

Na CD in vinilno verzijo koncertnega dokumenta, ki bo sta obsegala polni dve uri in 20. minut materiala, bodo kot dodatni bonus vključeni tudi štirje komadi in sicer iz nastopov skupine v Pragi, Sao Paolu, Wacknu in Santiagu de Chile.

Naslovnico za koncertni dokument je ustvaril Martin Hausler, ogledate si jo lahko spodaj.

Na fotografiji: Kitarista Kai Hansen (levo) in Michael “Weike” Weikath med nastopom Helloween, dne 26.11.2017, v dvorani Aegon Arena sredi Bratislave (Slovaška) – RockLine fotoarhiv 2006-2019, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega koncertnega nastopa skupine lahko preberete TUKAJ.


Helloween – Halloween (uradni koncertni video)
Helloween – United & Alive (DVD / Blu-ray)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki