Iron Savior predstavljajo single “Brothers (of the Past) – 2022 version”

IRON SAVIOR promo/press (2020)
0 66

Iron Savior, dolgoživi hamburški power metalci, predstavljajo novo verzijo singla Brothers (Of The Past), ki ga lahko preverite spodaj in ki originalno izhaja iz drugega albuma skupine “Unification” (1999).

Gre za novo posneto verzijo skladbe, s katero napovedujejo Iron Savior še eno ‘kompilacijo’ na novo posnetih klasik svoje kariere, tako imenovani drugi del dvojne CD zbirke “Reforged”, ki pa bo tokrat nosila podnaslov “Ironbound”.

Prvi del “Reforged – Riding On Fire”, so Iron Savior izdali 22. 11. 2017, pri založbi AFM Records – RockLine recenzija!

Drugi del, to je “Reforged – Ironbound”, bo po napovedih skupine dostopen v začetku jeseni 2022. Iron Savior so v napovedih zelo ponosni nad opravljenim delom, saj dosegajo stare klasike v novi preobleki nov in svež produkcijski standard!

Skupina še dodaja, da je tokrat z njo sodeloval njen originalni in ustanovni član, to je Kai Hansen (Helloween, Gamma Ray)), ki se je priključil v skladbah albumov, ki jih je posnel z Iron Savior v času, ko je bil še uradni član skupine (mdr. tudi Brothers (Of the Past) – 2022 version).

Iron Savior so svoj zadnji in še vedno aktualni studijski album “Skycrest” izdali 4. 12. 2020, pri založbi AFM Records – RockLine recenzija.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki