Jaša Šaban (Top Stripper, Stray Train) predstavlja novi single “Roka v roki”

foto: Matej Pirkovič 2021
0 76

Po uspešnem prvem singlu z naslovom “Zadnji song”, se Jaša tokrat predstavlja z navdihujočo pesemijo “Roka v Roki”.

Skladba govori o tem, da ni pomembno v kakšnih časih smo se znašli ampak s kom smo se tam znašli.  In ko nas  jeskupaj več  “zmoremo še dlje”.

“Je premajhno še vesolje, ko čas se ustavi z mojo roko v tvoji roki” prepeva mladi Ljubljančan, ki se je kot izvajalec podal na samostojno glasbeno pot. 

Naj spomnimo, mnogi ga poznajo kot pevca pri skupinah Top Stripper in Stray Train, ali pa po uspešni zgodbi na resničnostnem šovu Slovenija ima talent, kjer ga je zlati gumb žiranta Branka Čakarmiša ponesel naravnost v finale oddaje. Kot pevec slovi po izjemno močnem in čustveno nabitem vokalu, kakršnega pri nas še ni bilo.

Avtorji pesmi so prekaljeni glasbeniki in stari znanci radijskih frekvenc, Aleš Marjetič, Cherie Lucas Marjetič in Tadej Košir, ekipa, ki stoji že za prvim singlom mladega pevca in marsikatero uspešno skladbo v slovenskem glasbenem prostoru. 

Pravijo, da z Jašo odkrivajo zvok ameriškega Nashvilla, ki ga označuje organski zvok kitar in ostalih inštrumentov, pri čemer pa brez dobrega vokala v ospredju ne dobiš želenega rezultata.

Vokal: Jaša Šaban
Kitare: Aleš Marjetič, Tadej Košir
Bas: Anže Langus Petrović- Dagi
Bobni: Jure Rozman

Spremljevalni vokali: Cherie Lucas Marjetič, Aleš Marjetič, Tadej Košir, Jaša Šaban

Avorji glasbe in besedila: Aleš Marjetič, Cherie Lucas Marjetič, Tadej Košir, Jaša Šaban

Producent: AL3SH

Snemano v: Penrose Studio, Voodoo Doll studio, Chess studio


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki