Jeff Loomis (Arch Enemy) se je priključil Graham Bonnet’s Alcatrazz!

foto: SEBASTIJAN VIDEC 2019
0 67

Nista minila dva dneva, ko sta Jimmy Waldo in Gary Shea, dva originalna in ustanovna člana hard rock in metal ikon Alcatrazz uradno razglasila, da je novi pevec skupine postal Doogie White (Rainbow, Y. J. Malmsteen’s Rising Force, Cornerstone, Michael Schenker Fest) in da namerava skupina jeseni izdati novi album, že se je javil še tretji originalni in ustanovni član legendarne skupine – za hip močno pogrešani Graham Bonnet, ki pa je istočasno ustanovil svojo verzijo Alcatrazz. Le-to je zavoljo lažjega razločevanja poimenoval Graham Bonnet’s Alcatrazz.

Bonnet se je na javnost obrnil s sledečim sporočilom:
“Zdravo vsem! Tu Graham. Mačka je skočila iz žaklja. Z neizmernim ponosom in navdušenjem razglašam, da je Jeff Loomis (trenutni član zasedbe Arch Enemy in nekdaj član zasedbe Nevermore) uradno novi kitarist Graham Bonnet’s Alcatrazz. Jeff je vražji glasbenik, briljanten komponist in fantastičen poba. Njegovim veščinam in spretnostim ni mogoče najti pravih vzporednic, zato sem vzhičen nad spoznanjem o veliki perspektivi, ki se odpira pred menoj in ki ponuja možnost rekreacije zgodnjih dni zasedbe Alcatrazz, a z modernim ter tršim zvokom. Ko sem prvič slišal igrati Jeffa, sem bil očaran nad njegovo tehniko, ki jo spremljata izjemen občutek ter velike melodije. Z Jeffovim igranjem se lahko srečate na prihajajočem novem Graham Bonnet Band albumu, saj sodeluje na njem kot posebni gost.”

Tudi Jeff Loomis je v zvezi s tem podal posebno izjavo:
“Živjo vsem! Sem super navdušen, da lahko sodelujem z Grahamom Bonnetom. Od nekdaj sem velik privrženec njegovega petja in njegovih besedil, zato bo zame velika čast, da bom lahko ustvarjal z njim fantastično glasbo in tudi zaigral z njim na odru. Ob tem bi rad poudaril, da ostajam v vseh ozirih še naprej zelo aktiven član zasedbe Arch Enemy, zato se veselim, da se kmalu srečam z vsemi vami tudi ko odrinem na turnejo z Arch Enemy.”

Graham Bonnet ‘pomirja’ publiko s sledečim stavkom:
“Da smo si na jasnem. Jeff je še vedno aktiven član zasedbe Arch Enemy, kot sem tudi sam še vedno v Graham Bonnet Band. Več novic sledi.”

Graham Bonnet FaceBook!

#jeffloomis #grahambonnet #alcatrazz #ritchieblackmore #michaelschenker #archenemy #nevermore #grahambonnetbandJeff Loomis

Na fotografiji: Jeff Loomis med nastopom Arch Enemy v sklopu prvega dne tolminskega Metaldays festivala leta 2019 – RockLine fotoarhiv 2006-2021, foto: Sebastijan Videc, vse pravice pridržane. Celotno RockLine recenzijo tega dne festivala lahko preberete TUKAJ!

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki