Joe Bonamassa predstavlja “Now Serving: Royal Tea Live From The Ryman”

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2013
0 60

Joe Bonamassa bo 11. 6. 2021 izdal pri založbi Mascot Label Group novi koncertni album z naslovom “Now Serving: Royal Tea Live From The Ryman”. Album bo dostopen v formatih dvojni vinilni LP, CD, DVD, Blu-ray in digitalno.

“Now Serving: Royal Tea Live From The Ryman” je že mogoče prednaročiti.

Ko je COVID-19 scenarij ustavil koncertno življenje na globalni ravni, je kitarski heroj Joe Bonamassa povlekel nepričakovano potezo s katero pa je prijetno presenetil svoje oboževalce.

Skupaj je spravil en in edini koncert, ki je doživel medmrežni prenos in so si ga lahko ogledali ljubitelji njegove glasbe v 44. državah sveta. Za ta dogodek je izbral ikonsko prizorišče Ryman Auditorium, locirano v mestu Nashville (zvezna ameriška država Tennessee).

Spodaj lahko preverite koncertni video za skladbo High Class Girl, ki izvira iz tega nastopa.

Koncert je bil izveden pred izidom aktualnega zadnjega studijskega albuma “Royal Tea”, Bonamassa pa je tega večera odigral skupno 12 točk. Koncertni repertoar je združeval najboljše trenutke novega albuma, prav tako pa je vključil vanj tri energične točke iz albuma “A New Day Now”, ki je napolnil 20 let.

“Royal Tea” že 24. Joeov album, ki je zavzel prvo mesto na Billboardovi blues lestvici najbolje prodajanih plošč.

Seznam skladb na CD verziji:
1. When One Door Opens
2. Royal Tea
3. High Class Girl
4. Lookout Man!
5. Why Does It Take So Long To Say Goodbye
6. A Conversation With Alice
7. I Didn’t Think She Would Do It
8. Beyond The Silence
9. Lonely Boy
10. Cradle Rock
11. Walk In My Shadow
12. A New Day Yesterday/Starship Trooper – Wurm

Na fotografiji: Joe Bonamassa med koncertom 2. 10. 2013 v zagrebškem Domu sportova (Mala dvorana) na Hrvaškem (RockLine fotoarhiv 2006-2021, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega koncerta lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki