Motorhead: Bliža se najglasnejši dan v letu 2020!

0 190

Petek, 08.05.2020, velja za Motorhead dan! Čez dva dni bomo priča najglasnejšemu dnevu leta, ko se bo vrtela samo glasba ultimativnih rock’n’roll pankrtov našega univerzuma. Še posebej pa bo v letošnjem letu ta dan posvečen 40. obletnici znamenitega albuma in singla skupine imenovanega “Ace Of Spades”.

Ob tem dogodku je v pripravi tudi nova verzija besedilnega videa za ta svetovno zloglasni single skupine, ki bo objavljen v ta petek, torej dne 08.05.2020 in tako tega dne doživel premierno predstavo natanko ob 17.00 uri!

Tega dne bodo vsi prihodki, ki bodo zbrani od prodaje uradnih spominkov skupine namenjeni podpori ekipam roadijev (tehničnemu osebju, ki spremlja skupine na turnejah), kateri so ob razglasitvi pandemije in posledični ukinitvi vsega koncertnega utripa na planetu, ostali brez slehernega prihodka. Motorhead trgovino lahko obiščete TUKAJ!

Tega dne vas torej vabijo Motorhead na praznik, kjer boste lahko osebno nazdravljali tudi z Motorhead rumom in vodko, pa čeprav bi po vsej verjetnosti Lemmy preferiral raje kombinacijo Jacka in kokakole.

Da bi postali del tega prazničnega dne tudi vi, se je potrebno registrirati na uradnem FaceBook dogodku, oziroma strani, posvečeni letošnjemu Motorhead dnevu!

Na fotografiji: Lemmy med koncertom Motorhead, dne 01.12.2012, v münchenski dvorani Zenith Halle (Nemčija) – RockLine fotoarhiv 2006-2020, vse pravice pridržane. Celotno RockLine recenzijo tega koncertnega dogodka lahko preberete TUKAJ!

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki