Nightwish najavljajo “Decades: Live in Buenos Aires”

foto: Ville Akseli Juurikkala (NUclear Blast Records)
0 148

Nightwish, vselej vroči in atraktivni finski simfonični power metalci najavljajo novi koncertni dokument, ki bo izšel konec letošnjega leta.

“Decades: Live In Buenos Aires” je bil posnet v argentinskem mestu Buenos Aires ter prizorišču Estadio Malvinas, dne 30.09.2018. Dostopen bo kot dvojni CD digipak, trojni vinil, Blu-ray digibook ter Bluray/2CD. Izšel bo dne 06.12.2019, pri založbi Nuclear Blast Records,

Video je bil posnet z 19. kamerami , skupina pa se pri sestavljanju repertoarja ni osredotočala zgolj na železne hite, pač pa poskrbela tudi za integracijo drugih skladb iz svojega obširnega opusa, kot npr.:  End Of All Hope, Ghost Love Score, Élan, Nemo, Wish I had An Angel, Sacrament Of Wilderness, Elvenpath, Devil And The Deep Dark Ocean in Dead Boy’s Poem.

Album je že mogoče prednaročiti.

V začetku tega meseca je pevka Floor Jansen naznanila, da je skupina v Helsinkih na Finskem posnela video za novo skladbo.

Seznam skladb na Nightwish: Decades: Live In Buenos Aires se glasi:
1. Swanheart
2. End Of All Hope
3. Wish I Had An Angel
4. 10th Man Down
5. Come Cover Me
6. Gethsemane
7. Élan
8. Sacrament Of Wilderness
9. Deep Silent Complete
10. Dead Boy’s Poem
11. Elvenjig
12. Elvenpath
13. I Want My Tears Back
14. Amaranth
15. The Carpenter
16. The Kinslayer
17. Devil & The Deep Dark Ocean
18. Nemo
19. Slaying The Dreamer
20. The Greatest Show On Earth
21. Ghost Love Score

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki