Paddy Bowden, ženo Brucea Dickinsona (Iron Maiden), našli mrtvo!

Danny Martindale / Getty Images
0 382

Paddy Bowden, ženo Iron Maiden pevca Brucea Dickinsona, s katerim pa sta živela ločeno, so našli mrtvo na njenem domu v predelu Londona imenovanem Chiswick.

To novico je potrdila tudi izjava Brucea Dickinsona, ki je ob tem zapisal: “To je strašna tragedija, za katero kot kaže, stoji tragična nesreča. Najini otroci Austin, Griffin in Kia, kot jaz, smo pretreseni,”

“Zaradi spoštovanja do Paddy, ne bomo, v teh izjemno težkih in bolečih časih s katerimi se trenutno sooča naša družina, dajali nikakršnih nadaljnjih izjav za javnost.”, zaključuje v izjavi Dickinson.

Dickinson in Bowdenova sta se poročila leta 1990, viri pa navajajo da naj bi se razšla leta 2018, saj naj bi Dickinson trenutno bival v Franciji, s svojo novo partnerico.

Predstavnik za stike z javnostjo londonske reševalne službe je potrdil, da so se reševalci znašli na kraju tragičnega dogodka: “Ob 9. uri in 42 minut, v dopoldanskem času, smo prejeli klic, ki nas je obvestil, da se v Chiswicku nahaja oseba, ki se počuti zelo slabo. Na prizorišče smo poslali dve reševalni ekipi. Prva je prispela na kraj dogodka v dveh minutah. Na žalost, je pacient medtem že preminil.”

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki