Pet Shop Boys so izdali video “A New Bohemia”

foto: Tim Walker 2024
0 23

Pet Shop Boys, komercialno izjemno uspešna in cenjena legendarna synth pop in art pop formacija iz Velike Britanije, je 26. 4. 2024 izdala nov studijski album z naslovom “Nonetheless”. Album je izšel pri založbi Parlophone Records.

Novi album je dostopen v vseh bistvenih formatih in ga lahko  naročite preko uradne spletne strani skupine.

Spodaj je na tretji video za single A New Bohemia. Skupina je v februarju letos napovedala album s prvim singlom za skladbo Loneliness, ki mu je kasneje sledil še single Dancing Star. Obe skladbi sta opremljeni z glasbenima videoma. Preverite ju lahko spodaj.

Na albumu “Nonetheless” je deset skladb, ki so bile posnete v preteklem letu v Londonu pod producentsko taktirko Jamesa Forda

Seznam skladb na albumu “Nonetheless” se glasi:
1. Loneliness
2. Feel
3. Why am I dancing?
4. New London boy
5. Dancing star
6. A new bohemia
7. The schlager hit parade
8. The secret of happiness
9. Bullet for Narcissus
10. Love is the law

Album je na razpolago tudi v ‘de-luxe’ dvojnem CD formatu in dvojnem ‘belem’ vinilnem formatu, ki bosta vsebovala dodatni EP “Furthermore” s štirimi skladbami. Gre za novo posnete klasične hite: “Heart”, “Being boring”, “Always on my mind” in “It’s a sin”.


Pet Shop Boys – “Nonetheless” (Parlophone Records, 2024)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki