Pink Cream 69 ostali brez Dennisa Warda

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2013
0 366

Pink Cream 69, dolgožive nemške hard rockerje, je po 32. letih članstva, zapustil njihov originalni basist in so-ustanovitelj, sicer Američan z nemškim potnim listom, Dennis Ward.

Dennis Ward, ki je sicer izredno cenjen in priznan producent in tonski mojster, tudi član zasedb Unisonic, Gus G. in po novem britanskih art rock legend Magnum, je v zvezi s svojo odločitvijo podal izjavo:

 “Vsi ljubitelji Pink Cream 69, pozor! Čas je, da uradno naznanim svoj odhod iz skupine.

V preteklih 32 .letih sem preživel čudovito obdobje, spoznal ogromno ljubiteljev naše glasbe in ustvarjal glasbo s fantastičnimi ljudmi.

Rad bi se zahvalil vsem fantom. Alfredu, Daveu, Uweju in Chrisu, za vsa leta zabave in avantur. Upam, da bodo nadaljevali z zapuščino skupine PC69 in želim jim veliko odličnih koncertov in glasbenih doživetij tudi v prihodnosti.

Odločitev o mojem odhodu ni bila sprejeta spontano. Mnogi med vami ste nemara opazili, da sem za skupino v preteklih nekaj letih odigral le nekaj koncertov. K sreči me je pri tem na mnogih nadomeščal Roman Beselt.

Svoj odhod sem načrtoval že lep čas, vendar sem z uradnim naznanilom počakal na ugoden trenutek preprosto zato, da se s tem ne dviguje preveč prahu.

Moja odločitev nima nobene povezave z mojimi preostalimi aktivnostmi, kamor sodijo nastopi z Gus G., priključitev k Magnum ali moje studijsko delom v vlogi producenta in zvočnega inženirja. Prav tako ohranjam z vsemi člani skupine še naprej popolnoma prijateljske odnose. Vzrok za moj odhod preprosto tiči v dejstvu, da na koncertih zadnjih nekaj letih na odru preprosto nisem našel več ne pravega užitka, ne sproščenosti.

“Zaželimo torej vsi skupaj fantom Pink Cream 69 prelepo prihodnost in prosim, podpirajte še naprej skupino z vsemi svojimi močmi!”

Na fotografiji: Dennis Ward (desno) in Uwe Reitenauer (levo) med nastopom Pink Cream 69, dne 26.09.2013, v salzburškem Rockhouse-u (Avstrija) – Rockline fotoarhiv 2006-2019, vse pravice pridržane. Celotno RockLine recenzijo tega koncerta lahko preberete TUKAJ!

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki