Riverside podelili Macieju Mellerju polnopravno članstvo!

0 114

Riverside, imenitni poljski progresivnorockovski prvaki, ki nastopijo, v torek, dne 03.03.2020 (uradna napoved koncerta TUKAJ), znova na ljubljanskem prizorišču CUK Kino Šiška, so uradno potrdili, da je stalni koncertni kitarist skupine Maciej Meller postal polnopravni član zasedbe.

Kot je znano, je Maciej Meller zadnja tri leta redno sodeloval s skupino Riverside na njenih koncertih in sicer kot zamenjava za preminulega originalnega kitarista skupine Piotra Grudzinskega.

Riverside so ob tem na uradnem FaceBook profilu zapisali sledeče: “Dragi prijatelji. To je za nas zgodovinsko nadvse pomemben trenutek. Od letošnjega februarja Riverside uradno več ne delujemo kot trio, pač pa smo postali kvartet.”

“Maciej, je bil z nami skozi zadnja tri leta. Pomagal nam je da smo si opomogli od tragične izgube Piotra, česar nismo niti najmanj slutili, pomagal nam je preživeti in da smo skozi leta postajali vse boljša in boljša koncertna skupina. Pozdravljamo ga v naši družbi z veliko radostjo za katero upamo, da jo boste tudi vi delili z nami.”

“Biti dober kitarist in imeti rad glasbo je ena stvar, a biti ustrezna oseba, po značajski plati, ki zaobjema tudi skromnost in ponižnost, je izjemno pomembna reč za našo skupino. Maciej ustreza vsem kriterijem in resnično upamo, da si tudi sam želi nadaljevati to glasbeno avanturo z nami.”

Riverside so obenem oznanili, da bodo pričeli z delom na novem albumu, ki bo nasledil v letu 2018 izdani album “Wasteland” takoj potem, ko se vrnejo s prihajajoče evropske koncertne turneje. RockLine recenzijo albuma “Wasteland” lahko preberete TUKAJ!

Na fotografiji: Maciej Meller med nastopom Riverside, dne 14.03.2019, v ljubljanskem CUK Kino Šiška (RockLine fotoarhiv 2006-2020, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega koncerta lahko preberete TUKAJ!

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki