Riverside z novo spomladansko turnejo 2020!

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2019
0 127

Riverside, imenitni progresivnorockovski prvaki iz Poljske, so zavoljo izredno dobro sprejetega novega studijskega albuma “Wasteland” (RockLine recenzija TUKAJ) ter uspešnih koncertih, raztegnili turnejo posvečeno promociji novega albuma tudi v prihodnji marec!

Tako bodo na novih koncertih, med drugim v torek, dne 03.03.2020, še tretjič obiskali slovensko prestolnico Ljubljano, kjer bodo nastopili znova v CUK Kino Šiška.

Naj dodamo, da so Riverside v Sloveniji nastopili prvič, dne 06.06.2013 (Gala hala) – RockLine recenzija koncerta TUKAJ, drugič pa v letošnjem marcu, to je 14.03.2019 – RockLine recenzija koncerta TUKAJ.

Na tokratni turneji si boste najbolj zagrizeni privrženci te skupine zares lahko nagledali njihovih koncertov, saj nastopijo Riverside, pred prihodom v Ljubljano, dne 01.03.2020, nedaleč stran v Italiji, točneje v klubu New Age v kraju Roncade pri Trevisu, dva dni za ljubljanskim koncertom, pa se ustavijo še v hrvaški prestolnici Zagrebu, kjer bodo nastopili dne 05.03.2020.

Vse termine nove turneje lahko preverite na spodnjem flyerju:

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki