Slayer bo do konca evropske turneje pomagal Phil Demmel

0 204

Gary Holt (Exodus), izvrstni kitarist in mož ki že vrsto let nadomešča pozicijo Jeffa Hannemana pri Slayer, je moral svoje tovariše, ki se mudijo na evropskem delu svoje poslovilne svetovne turneje, predčasno zapustiti.

Tako je Gary Holt že odpotoval domov v ZDA, saj so mu sporočili, da se je zdravstveno stanje njegovega očeta drastično poslabšalo.

Holt je podal uradno izjavo v kateri je ljubiteljem skupine Slayer obrazložil, da mora poskrbeti za svojega umirajočega očeta, saj so mu šteti dnevi.

Ob tem je izrazil vso zahvalo tako oboževalcem skupine za vso njihovo podporo, ki so jo doslej izkazali, svojim Slayer kompanjonom ter skupinam Obituary, Lamb Of God ter Anthrax, s katerimi se Slayer mudijo na skupni evropski turneji.

Namesto Holta bo do konca evropskega dela poslovilne turneje pri Slayer igral kitaro Phil Demmel (Machine Head)

Kako so se odrezali Slayer, Anthrax. Lamb Of God ter Obituary, dne 23.11.2018, v dunajski Stadthalle lahko preberete TUKAJ.

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki